Stoiximan Super League

Καλά και σώνει… Βέγκα!

Την περίπτωση του Φερνάντο Βέγκα… επιμένουν να εμφανίζουν στα υπόψη της ΑΕΚ οι Ισπανοί. Παρόλο που η «Ένωση» έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες αυτή την περίοδο (τερματοφύλακα και φορ) και το κασέ του μπακ της Μπέτις δύσκολα θα… προσαρμοζόταν στα δεδομένα της, τα δημοσιεύματα στην Ανδαλουσία εξακολουθούν να τον παρουσιάζουν στο στόχαστρό της.

Την περίπτωση του Φερνάντο Βέγκα… επιμένουν να εμφανίζουν στα υπόψη της ΑΕΚ οι Ισπανοί.

Παρόλο που η «Ένωση» έχει άλλες μεταγραφικές προτεραιότητες αυτή την περίοδο (τερματοφύλακα και φορ) και το κασέ του μπακ της Μπέτις δύσκολα θα… προσαρμοζόταν στα δεδομένα της, τα δημοσιεύματα στην Ανδαλουσία εξακολουθούν να τον παρουσιάζουν στο στόχαστρό της.

Όπως αναφέρει η «muchodeporte», η Μπέτις θέλει να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του 27χρονου Βέγκα, ενώ και ο προπονητής του δεν φαίνεται να τον υπολογίζει. Έτσι, η αναζήτηση ομάδας (που ήδη έχουν αρχίσει οι μάνατζέρ του, σύμφωνα με το δημοσίευμα) θα μπορούσε να καταλήξει «στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ, που τον γνωρίζει από τις μικρές ομάδες της Σεβίλλης και εμπιστεύεται την αξία του».

Πάντως, ακόμα και αν η ΑΕΚ είχε σε πρώτο πλάνο την αναζήτηση αριστερού μπακ, δύσκολα θα μπορούσε να προχωρήσει την περίπτωση του Βέγκα (που έχει 115 συμμετοχές την τελευταία πενταετία στην Μπέτις), αφού οι αποδοχές του (περίπου 800.000 ευρώ) δύσκολα θα έπεφταν σε δεδομένα κοντά στο «ταβάνι» που έχει βάλει στα συμβόλαια της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x