Stoiximan Super League

Επίσημη «πρώτη»

Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση θα έχουν σήμερα το απόγευμα (18:30) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το πρώτο γκρουπ, βέβαια, των παικτών της «Ένωσης» πέρασαν το πρωί της Τρίτης από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιποι σήμερα. Η «πρώτη» θα είναι κλειστή για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», όπως αποφασίστηκε τελικά από την ομάδα.

Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση θα έχουν σήμερα το απόγευμα (18:30) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Το πρώτο γκρουπ, βέβαια, των παικτών της «Ένωσης» πέρασαν το πρωί της Τρίτης από εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιποι σήμερα.

Η «πρώτη» θα είναι κλειστή για τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», όπως αποφασίστηκε τελικά από την ομάδα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του και κατόπιν θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβενία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Από τους «μικρούς» το πιθανότερο είναι να πάρει μαζί του ο Ισπανός τεχνικός τους Κλωναρίδη και Νικόλτση, ενώ πιθανότητες έχουν και οι Εγγλέζος και Φούντας.

Ψάχνει αντι-Μίτσελ

Οριστικά «παρελθόν» φαίνεται να αποτελεί η περίπτωση του Μίτσελ, αφού έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει. Ο Χιμένεθ δεν ζήτησε καν την απόκτηση μέσου, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά στον Ισπανό μέσο στη συνάντηση που είχε με τους διοικούντες το σύλλογο, ενώ αντίθετα επέμεινα στο να προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις αυτών που δεν υπολογίζονται. Αν εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από τις αποχωρήσεις τότε ίσως γίνει κάποια κίνηση για να αποκτηθεί ένας αντι-Μίτσελ για το χώρο της μεσαίας γραμμής.

Στάση αναμονής για Μπαχά

«Ανοιχτό» παραμένει το θέμα της υπογραφής νέου συμβολαίου του Ναμπίλ Μπαχά στην ΑΕΚ, αφού ίσως να μην ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει για κάτι καλύτερο από τον Μαροκινό επιθετικό, ώστε να ικανοποιήσει το λαϊκό αίσθημα στην… κοινωνία των οπαδών, ωστόσο, αν τελικά δεν βρεθεί κάτι θα στραφεί και πάλι στον Μπαχά. Ως εναλλακτική εξετάζεται η περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, ενώ τα ιταλικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Ζε Εντουάρντο από την Πάρμα.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x