Stoiximan Super League

Ετοιμαστείτε για… Γέστε!

Μία μέρα αργότερα από ότι περιμέναμε θα βρεθεί στην Ελλάδα ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος μέσος έρχεται την Πέμπτη στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Εβδομάδα Τοροσίδη-Σάντσες για τους Πειραιώτες.

Μία μέρα αργότερα από ότι περιμέναμε θα βρεθεί στην Ελλάδα ο Φραν Γέστε. Ο Βάσκος μέσος έρχεται την Πέμπτη στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γέστε αφού πέσουν οι υπογραφές, θα ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Έρμελο της Ολλανδίας, προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Εβδομάδα Τοροσίδη-Σάντσες

Στα χέρια του Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται η υπόθεση Σάντσες. Στη συζήτηση που θα έχει ο Ισπανός τεχνικός με τους υπεύθυνους της ομάδας, θα ενημερώσει εάν πιστεύει ότι πρέπει να αποκτηθεί ο Κάρλος Σάντσες ή υπάρχουν λύσεις και χρειάζεται να γίνει άλλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει να προσφέρει μέχρι και 2.750.000 ευρώ, με την Βαλανσιέν, όμως να μην δέχεται και να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τρία εκατομμύρια.

Πάντως, το θέμα του Κολομβιανού μέσου είναι πιθανό να εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τον Βασίλη Τοροσίδη. Εφόσον το ενδιαφέρον από Αγγλία μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση με τα ποσά που ακούγονται (7 εκατ. ευρώ), οι «ερυθρόλευκοι» αν και έχουν ξεκαθαρίσει –από την πρώτη στιγμή- ότι δεν είχαν πρόθεση για την παραχώρηση του «Τόρο», θα μπουν στη διαδικασία συζήτηση καθώς σέβονται τον παίκτη τους και την πρόθεσή του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού. Σε περίπτωση αποχώρησής του, τότε ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x