Stoiximan Super League

Βάρος στις στημένες φάσεις

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Ζέεφελντ ο Ερνέστο Βαλβέρδε δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις. Ο Ισπανός αφιέρωσε το μεγαλύτερο χρόνο της προπόνησης σε ασκήσεις για το «πώς» θα ανταποκρίνονται οι παίκτες σε φάσεις, είτε ως επιτιθέμενοι, είτε ως αμυνόμενοι. Ανέβασε ρυθμούς ο Φετφατζίδης.

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Ζέεφελντ ο Ερνέστο Βαλβέρδε δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις. Ο Ισπανός αφιέρωσε το μεγαλύτερο χρόνο της προπόνησης σε ασκήσεις για το «πώς» θα ανταποκρίνονται οι παίκτες σε φάσεις, είτε ως επιτιθέμενοι, είτε ως αμυνόμενοι.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ: Αντώνης Σαούλης

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκτέλεσαν πάρα πολλά κόρνερ αλλά και φάουλ και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σε κάθε μια φάση έδειχνε την ακριβή θέση που τους θέλει να βρίσκονται και προς ποια να κινούνται.

«Ανεβαίνει» ο Φέτφατζίδης
Αντίστροφα μετρά ο Γιάννης Φετφατζίδης για την επανένταξή του στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανέβασε σήμερα αρκετά τους ρυθμούς που γυμνάστηκε, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x