Stoiximan Super League

Προτάθηκε Άπια στην ΑΕΚ

«Βροχή» έχουν αρχίσει και έρχονται τα φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με προτάσεις για αμυντικά χαφ, εν αναμονή της επισημοποίησης του «διαζυγίου» με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Σε ένα από αυτά αναφερόταν και το όνομα του Στέφαν Άπια, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

«Βροχή» έχουν αρχίσει και έρχονται τα φαξ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ με προτάσεις για αμυντικά χαφ, εν αναμονή της επισημοποίησης του «διαζυγίου» με τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

Σε ένα από αυτά αναφερόταν και το όνομα του Στέφαν Άπια, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Ο Γκανέζος μέσος αποτελεί πολύ καλή λύση για τη μεσαία γραμμή της «Ένωσης», αφού βρίσκεται σε καλή ηλικία (31 ετών), ενώ και το κασέ του δεν «χτυπάει» νούμερα που έφτανε προ μερικών ετών. Ο Άρναρ Γκρέταρσον φέρεται να έχει καλές σχέσεις με τον μάνατζερ του Άπια, κάτι που ίσως παίξει το ρόλο του σε περίπτωση που προχωρήσει το όλο θέμα.

Η πρώτη ομάδα του διεθνούς μέσου ήταν η Χαρτς οφ Όουκ, από την οποία τον αγόρασε η Ουντινέζε, για να φορέσει στη συνέχεια κατά σειρά τις φανέλες των Πάρμα, Μπρέσια, Γιουβέντους, Φενερμπαχτσέ και Μπολόνια, πριν πάει στην Τσεζένα και αγωνιστεί σε 14 ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x