Stoiximan Super League

Να ‘χε και… κάνα Ντιόπ ακόμα!

Ότι θα ‘θελε πολύ να έχει… 1-2 χαφ ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δίστασε να το παραδεχθεί. Ότι θα επιστρέψει πλέον στις εν Ελλάδι προπονήσεις χωρίς κανέναν απ’ αυτούς πρέπει να το αποδεχθεί. Η τελευταία προθεσμία για τον Ντιόπ σχεδόν αποκλείεται να τον βρει στα Σπάτα, ο Μίτσελ (θεωρείται θέμα χρόνου αλλά) επίσης δεν θα είναι εκεί και ο Ανδαλουσιανός με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» -που… σίγουρα θα είναι εκεί την Τρίτη- μπαίνουν μόνοι προς το παρόν στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν.

Ότι θα ‘θελε πολύ να έχει… 1-2 χαφ ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν δίστασε να το παραδεχθεί.

Ότι θα επιστρέψει πλέον στις εν Ελλάδι προπονήσεις χωρίς κανέναν απ’ αυτούς πρέπει να το αποδεχθεί.

Η τελευταία προθεσμία για τον Ντιόπ σχεδόν αποκλείεται να τον βρει στα Σπάτα, ο Μίτσελ (θεωρείται θέμα χρόνου αλλά) επίσης δεν θα είναι εκεί και ο Ανδαλουσιανός με τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» -που… σίγουρα θα είναι εκεί την Τρίτη- μπαίνουν μόνοι, προς το παρόν, στην τελική ευθεία για την έναρξη της σεζόν.

Η τελευταία μέρα του «τελεσίγραφου» που είχε στείλει ο Χιμένεθ στον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ πέρασε χωρίς εκείνος να δώσει κάποιο… σημάδι επιστροφής του. Εφόσον, λοιπόν, κάτι τέτοιο δεν γίνει ούτε το πρωί της Τρίτης -όταν και είναι προγραμματισμένη η επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στις προπονήσεις στα Σπάτα- το θέμα του διαρρέεται ότι θα κλείσει οριστικά (με την υπογραφή και σχετικών ρητρών για μετακίνηση σε άλλη ομάδα).

Ο Χιμένεθ θα ήθελε, δε, να… ανοίξει παράλληλα και η κούρσα της διαδοχής του, ωστόσο τα (σχεδόν απελπιστικά) οικονομικά της ΠΑΕ κάθε άλλο παρά βέβαιο θεωρείται να «σηκώσουν» ΚΑΙ αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου ΚΑΙ επιστροφή του Μίτσελ.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι το… δεύτερο σκέλος έχει δρομολογηθεί (με την ΑΕΚ να περιμένει την «απελευθέρωση» του Ισπανού από την Μπέρμιγχαμ), το πρώτο θα χρειαστεί νέα υπέρβαση ή πώληση κάποιου από τους «ανεπιθύμητους» (Γκερέιρο, Μπερνς, Λεονάρντο) προκειμένου να έχει την ίδια κατάληξη. Όλα αυτά, πάντως (όπως και τα θέματα των δανεισμών και των αποδεσμεύσεων) ο Χιμένεθ θα τα συζητήσει σε συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τον Σταύρο Αδαμίδη στα Σπάτα.

Όποια κι αν είναι, όμως, το αποτέλεσμά της, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ανδαλουσιανός και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στις προπονήσεις (μετά την κοπιαστική προετοιμασία στη Σλοβενία) χωρίς… ενίσχυση, αλλά αποφασισμένοι να μπουν δυναμικά στη χρονιά. Αυτό θα γίνει την Τρίτη με διπλή προπόνηση (9 το πρωί και 7 το απόγευμα), πριν η «Ένωση» ταξιδέψει την επομένη στην Κέρκυρα για να δώσει με την τοπική ομάδα το πρώτο φετινό φιλικό της επί ελληνικού εδάφους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x