Stoiximan Super League

«Ένωση»… για Νέα Φιλαδέλφεια!

Το δεύτερο συνθετικό του ονόματος της, η τήρηση του οποίου θεωρείται απαραίτητη για την επιστροφή στα «πάτρια εδάφη», άρχισε να δικαιολογεί η ΑΕΚ! Η «Ένωση» μπαίνει… ως τέτοια στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια -με όλες τις πλευρές που δουλεύουν γι’ αυτό (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Δήμος) να συνθέτουν τη Δευτέρα το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας τους.

Το δεύτερο συνθετικό του ονόματος της, η τήρηση του οποίου θεωρείται απαραίτητη για την επιστροφή στα «πάτρια εδάφη», άρχισε να δικαιολογεί η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» μπαίνει… ως τέτοια στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια -με όλες τις πλευρές που δουλεύουν γι’ αυτό (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Δήμος) να συνθέτουν τη Δευτέρα το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας τους.

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των φορέων και η δεδομένη επιθυμία του Δήμου να συμπορευθεί μαζί τους στο θέμα του γηπέδου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, από πλευράς της ΠΑΕ, οι Θανάσης Μιχαήλ, Βασίλης Τόγελος (πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής αντίστοιχα), ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (και συμπαραστάτης από την πρώτη στιγμή στο έργο) Γιάννης Βούρος και φυσικά η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη με τους συνεργάτες της συμφώνησαν απόλυτα στους όρους του μνημονίου συνεργασίας τους.

Μόλις αυτό, λοιπόν, περάσει από την τυπική έγκριση των Δ.Σ. των τριών φορέων και υπογραφεί και επίσημα απ’ αυτούς (προορίζεται να γίνει στις 25-26 Αυγούστου), η ΑΕΚ θα μπορεί -και επισήμως ενωμένη πλέον- να μπει στο τελικό στάδιο της κατάθεσης του φακέλου στο Υπουργείο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x