Stoiximan Super League

Όλοι οι Supporters… μέσα!

Αν όχι απευθείας στο ΟΑΚΑ -για το σαββατιάτικο φιλικό της ΑΕΚ με τη Χετάφε- σίγουρα στην κλήρωση για τις δέκα προσκλήσεις που θα κάνει ο νεοσύστατος φορέας. Εκλαμβάνοντας ως δεδομένη την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο εντός έδρας φιλικό της «Ένωσης» για τη νέα χρονιά (αλλά και τις… γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να δηλώσουν συμμετοχή), οι Supporters αποφάσισαν να συμπεριλάβουν όλα τα μέλη τους στη σχετική διαδικασία.

Αν όχι απευθείας στο ΟΑΚΑ -για το σαββατιάτικο φιλικό της ΑΕΚ με τη Χετάφε- σίγουρα στην κλήρωση για τις δέκα προσκλήσεις που θα κάνει ο νεοσύστατος φορέας.

Εκλαμβάνοντας ως δεδομένη την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν από κοντά το πρώτο εντός έδρας φιλικό της «Ένωσης» για τη νέα χρονιά (αλλά και τις… γραφειοκρατικές δυσκολίες που υπάρχουν ώστε να δηλώσουν συμμετοχή), οι Supporters αποφάσισαν να συμπεριλάβουν όλα τα μέλη τους στη σχετική διαδικασία.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Supporters:

«Αντιλαμβανόμενοι την επιθυμία των μελών μας να λάβουν μέρος στην κλήρωση των 10 προσκλήσεων για την φιλική αναμέτρηση με την Χετάφε, καθώς και τη δυσκολία πολλών που βρίσκονται σε διακοπές να στείλουν mail, σας ανακοινώνουμε πως στην κλήρωση θα λάβουν μέρος ΟΛΑ τα μέλη μας. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης. Ευχαριστούμε για την εντυπωσιακή ανταπόκριση όλων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x