Stoiximan Super League

«Μάννα εξ ουρανού ο Κάστρο»

Το εγκώμιο του Αντρέ Κάστρο «έπλεξε» ο πρώην συμπαίκτης του στη Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλμπέρτο Ριβέρα, μιλώντας στην Sportday. Ο Ισπανός μέσος ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του 23χρονου χαφ, τονίζοντας πόσο μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα. «Κριτής» στη μεταγραφή ο Νταμιέν Πλεσί. Crash Test σήμερα για τους «νέους».

Το εγκώμιο του Αντρέ Κάστρο «έπλεξε» ο πρώην συμπαίκτης του στη Σπόρτινγκ Χιχόν, Αλμπέρτο Ριβέρα, μιλώντας στην Sportday.

Ο Ισπανός μέσος ανέλυσε τα χαρακτηριστικά του 23χρονου χαφ, τονίζοντας πόσο μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα.

Μιλώντας στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο Ριβέρα είπε:

Για τα χαρακτηριστικά του Κάστρο:
«Είναι ένας παίκτης που δεν "τρέμει" με την μπάλα στο γήπεδο. Ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του. Μπορεί να παίξει ως "εξάρι", αλλά και στα άκρα του γηπέδου (σ.σ.: στο 4-3-3 είναι "οκτάρι" κι αριστερός επιθετικός). Πρώτιστο μέλημά του είναι να μεταφέρει την μπάλα στην επίθεση. Τρέχει σαν σκυλί. Πάντα δίνει βοήθειες στα χαφ».

Για το πόσο βοήθησε τη Χιχόν την περασμένη σεζόν:
«Δεν ξέρω στην Πόρτο γιατί δεν τον υπολόγιζαν. Για εμάς ήταν Μάννα εξ ουρανού. Ήρθε κι έδωσε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Ανακούφισε την ομάδα. Είναι μπελάς, κάνει τα πάντα στο γήπεδο».

«Κριτής» ο Πλεσί

Το σημαντικότερο ρόλο στο αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αντρέ Κάστρο παίζει ο Νταμιέν Πλεσί. Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Πόρτο, αλλά και τον παίκτη, ωστόσο πρέπει πρώτα η ΠΑΕ να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου. Από το στρατόπεδο των «πράσινων» μάλιστα τόνιζαν: «Για να έρθει ο Κάστρο θα πρέπει οπωσδήποτε να φύγει κάποιος». Ο Πλεσί είναι στο εξωτερικό, με άδεια μέχρι την Παρασκευή, για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, με την Ίνγκλοσταντ να είναι ο μοναδικός σύλλογος που έχει ενδιαφερθεί σοβαρά, με την ιδέα όμως να πάει στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας να μην ενθουσιάζει τον ποδοσφαιριστή.

Crash Test για τους «νέους»

Την ευκαιρία να δει εν δράσει τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού θα έχει σήμερα (18:30) ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο φιλικό που θα δώσουν οι «πράσινοι» κόντρα στην ομάδα Νέων του Χουάν Ραμόν Ρότσα. Βιτόλο, Κουίνσι, Τοτσέ και Ζεκά θα παίξουν μαζί και ο Πορτογάλος τεχνικός θα βγάλει συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση, αφού προτίθεται να τους χρησιμοποιήσει στο πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Ο Βιτόλο έχει αγωνιστεί μόνο μισή ώρα στο φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ ο Κουίνσι 25 λεπτά στο πρώτο ματς με την Οντένσε στη Δανία. Ο Ζέκα δεν έχει δώσει δείγματα γραφής αφού έχει κάνει μόνο προπονήσεις με το «τριφύλλι», ενώ ο Τοτσέ είχε αγωνιστεί 70' στη ρεβάνς του τρίτου γύρου των προκριματικών του Champions League, σκοράροντας μάλιστα και μία φορά.


Nίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x