Stoiximan Super League

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Αλεξόπουλος!

Πρόσφατα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όχι, όμως και να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, θέλοντας να συνεχίσει να μυρίζει χορτάρι, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την… πρώην του, ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει θέση στο τμήμα σκαόυτινγκ της ομάδας!

Πρόσφατα, πήρε τη μεγάλη απόφαση να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όχι, όμως και να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, θέλοντας να συνεχίσει να μυρίζει χορτάρι, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την… πρώην του, ΑΕΚ, προκειμένου να αναλάβει θέση στο τμήμα σκαόυτινγκ της ομάδας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος του Αλεξόπουλου θα είναι ίδιος μ' εκείνον του Βασίλη Μπορμπόκη -ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Δηλαδή, θα αναλάβει να παρακολουθεί τα παιχνίδια του -κάθε- επόμενου αντιπάλου της Ένωσης και να ενημερώνει τον προπονητή.

Να θυμίσουμε ότι, το τελευταίο διάστημα αυτό δεν γινόταν από τον Μπορμπόκη, αλλά από τον στενό συνεργάτη του Μανόλο Χιμένεθ, Χέσους Καλδερόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x