Stoiximan Super League

Χιμένεθ: «Να αλλάξουμε γρήγορα»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά ατομικά λάθη στάθηκε -ιδιαίτερα- ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα (4-1) από την Άντερλεχτ, στους ομίλους του Europa League. «Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα, γιατί την Κυριακή έχουμε δύσκολο ματς», τόνισε ο Ισπανός. Διαβάστε όσα είπε στους Μανωλά, Κωνσταντόπουλο, Λεονάρντο, Γεωργέα.

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα πολλά ατομικά λάθη στάθηκε -ιδιαίτερα- ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα (4-1) από την Άντερλεχτ, στους ομίλους του Europa League.

«Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα, γιατί την Κυριακή έχουμε δύσκολο ματς», τόνισε ο Ισπανός.

Διαβάστε όσα είπε στους Μανωλά, Κωνσταντόπουλο, Λεονάρντο, Γεωργέα.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης εξέφρασε στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής τα παράπονά του για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας ειδικά σε αμυντικό επίπεδο. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ μπήκατε δυνατά στην αρχή του αγώνα μετά ανοίξατε τις γραμμές. Παίζατε άμυνα πολύ πίσω και έτσι βάλαμε την Αντερλεχτ μέσα στην περιοχή μας. Οι επιθετικοί μας δέχονταν ξύλο από την αντίπαλη άμυνα και εμείς τους κοιτάζαμε και κάναμε δώρα…

Δεν είχατε συγκέντρωση στο παιχνίδι, στο πλάνο μας για το ματς και το πληρώσαμε. Κάναμε πολλά ατομικά λάθη σε όλα τα γκολ που δεχθήκαμε. Εκεί είναι και το πρόβλημα μας. Ως σύνολο δεν κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να το ξεχάσουμε. Είναι νωρίς ακόμα, έχουμε πολλά ματς ακόμα. Μας έλειπαν τα παιχνίδια και φάνηκε. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα, την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς και χωρίς τον κόσμο μα
ς».

Στην συνέχεια ο προπονητής της Ένωσης, μίλησε στους παίκτες του σε ατομικό επίπεδο κάνοντας την αρχή από τον Γεωργέα στον οποίο είπε: «Ήσουν αργός. Πρέπει να γίνεις πιο σκληρός στην άμυνα σου». Απευθυνόμενος στον Κωνσταντόπουλο, του ζήτησε να έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του ενώ τέλος στον Κώστα Μανωλά με αφορμή την αποβολή του, τόνισε: «Έκανες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου, όσο είμαι εδώ. Στην αποβολή όμως έκανε μεγάλο λάθος. Είσαι μικρός και άπειρος ακόμα και πρέπει τώρα να το διορθώσεις που είναι νωρίς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x