Stoiximan Super League

Κατσάδα στον Μανωλά!

Πέρα από τη βαριά -κι ασήκωτη…- ήττα (4-1) από την Άντερλεχτ, στην ΑΕΚ δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα ΚΑΙ τη συμπεριφορά του Κώστα Μανωλά! Ο άσχημος τρόπος με τον οποίο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να κερδίσει την αποβολή του Γιοβάνοβιτς και… ο ίδιος με τον οποίο αντέδρασε όταν, τελικά, εκείνος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, έκαναν έξαλλους, τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και το προπονητικό τιμ της ομάδας, που του τα έψαλλαν!

Πέρα από τη βαριά -κι ασήκωτη…- ήττα (4-1) από την Άντερλεχτ, αλλά και την τραγική εμφάνιση από την οποία αυτή συνοδεύτηκε, στην ΑΕΚ δεν μπορούν να χωνέψουν με τίποτα ΚΑΙ τη συμπεριφορά του Κώστα Μανωλά!

Ο άσχημος τρόπος με τον οποίο ο νεαρός κεντρικός αμυντικός προσπάθησε να κερδίσει την αποβολή του Γιοβάνοβιτς και… ο ίδιος με τον οποίο αντέδρασε όταν, τελικά, εκείνος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, έκαναν έξαλλους, τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και το προπονητικό τιμ της ομάδας, που του τα έψαλλαν!

Στα αποδυτήρια του «Κονστάντ Βάντεν Στοκ», ο Μανωλάς δέχτηκε δριμύτατες παρατηρήσεις από αρκετούς συμπαίκτες του, αλλά και τους Μανόλο Χιμένεθ και Βασίλη Δημητριάδη.

Τόσο -όπως προείπαμε- για το γεγονός ότι έκανε σαν τον χτύπησε… ρεύμα στην περιβόητη φάση με τον Γιοβάνοβιτς (που, η αλήθεια είναι, κάνει κίνηση προς το πρόσωπό του), όσο και για την ανώριμη αντίδρασή του, μετά την κόκκινη που αντίκρισε, να χειροκροτήσει ειρωνικά τον διαιτητή και τον τέταρτο

Το χειρότερο -για την ΑΕΚ, αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη- είναι πως τα παραπάνω σημείωσαν στο φύλλο αγώνα οι τελευταίοι…

Κάτι που σημαίνει ότι, ο Μανωλάς κινδυνεύει με μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής τιμωρία για τα παιχνίδια του Europa League.

Βέβαια, μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση-τιμωρία και από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x