Stoiximan Super League

«Δεν είναι σε καλό δρόμο η ΑΕΚ»

Απαισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ στη σεζόν που ξεκίνησε, εμφανίστηκε ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα έχει διάρκεια και αυτό φάνηκε από τα παιχνίδια της κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας.

Απαισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ στη σεζόν που ξεκίνησε, εμφανίστηκε ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ δύσκολα θα έχει διάρκεια και αυτό φάνηκε από τα παιχνίδια της κόντρα στη Ντιναμό Τιφλίδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την ήττα της ΑΕΚ από την Άντερλεχτ: «Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Η ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου καλή. Ειδικά οι γραμμές της ήταν πολύ άσχημες».

Για το αν λείπει η ποιότητα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ: «Δεν είναι μόνο η ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορείς να δημιουργήσεις ομάδα χωρίς καλά άκρα. Της ΑΕΚ τα άκρα δεν μπορούν να βοηθήσουν γενικά τα τελευταία χρόνια. Ίσως να έχει γίνει και λάθος προγραμματισμός ή ίσως η ομάδα να διαθέτει καλούς παίκτες αλλά να μην παίζουν. Όταν την παρακολούθησαν στην πρώτη προκριματική φάση δεν την πίστεψα».

Για την εμφάνιση του Λεονάρντο: «Ήταν πολύ καλός, αλλά αν είναι μόνο ένας δεν μπορεί να τα καταφέρει. Ο Λεονάρντο ήρθε με προοπτική στην ομάδα, αλλά δεν έπαιξε όπως περιμέναμε».

Για το αν μπορούν να παίξουν μαζί οι Λυμπερόπουλος και Γκούντγιονσεν: «Είναι ίδιοι παίκτες. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στο παιχνίδι τους. Πρόκειται για δύο καλούς ποδοσφαιριστές, που έχουν τη δυνατότητα να κρατούν την μπάλα. Αυτοί οι δύο θα βοηθούσαν περισσότερο την ΑΕΚ εάν υπήρχαν γρήγορα χαφ ή εξτρέμ, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν».

Για τα «κρούσματα» απειθαρχίας των Μάκου και Μανωλά: «Αυτό οφείλεται καθαρά στον εκνευρισμό και δεν έχει να κάνει είτε χάνει η ΑΕΚ, είτε κερδίζει».

Για το «υλικό» της ΑΕΚ: «Είναι το ίδιο, δεν υπάρχει καμία διαφορά από πέρυσι. Γενικά, η ομάδα κάνει τους παίκτες και όχι οι παίκτες την ομάδα. Η ΑΕΚ πρέπει να τους κάνει μεγάλους. Όποιος παίκτης και να έρθει, δεν μπορεί να είναι πάνω από την ομάδα. Στην προκειμένη περίπτωση, η ΑΕΚ θα πρέπει να τους δώσει ένα “κλικ”, ώστε εκείνοι με τη σειρά τους να δώσουν 110% των δυνατοτήτων τους».

Για το αν θα έδινε πίστωση χρόνου στον προπονητή, εάν θα βρισκόταν στη διοίκηση: «Πάντα υπάρχει απαίτηση από τον εκάστοτε προπονητή. Ό,τι υλικό και να διαθέτει, υπάρχει η απαίτηση να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες και να κάνει τους παίκτες καλύτερους. Από τη στιγμή που κάθεσαι σε μία ομάδα δεν υπάρχουν δικαιολογίες, έχεις την υποχρέωση να παρουσιάσεις το καλύτερο».

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να παίξει καλύτερα: «Δεν είναι σε καλό δρόμο. Και μου είναι δύσκολο, παρά το γεγονός ότι θα έχει καλές στιγμές μέσα στη χρονιά, να πιστέψω ότι θα έχει διάρκεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x