Stoiximan Super League

Γόντικας: «Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση»

Την ύπαρξη πρότασης για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γόντικας με δηλώσεις του μετά από το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου. «Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, χωρίς όμως να θελήσει να μπει σε λεπτομέρειες.

Την ύπαρξη πρότασης για την απόκτηση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Γόντικας με δηλώσεις του μετά από το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και συνέχισε: «Είναι μια πρόταση που θα εξετασθεί εξονυχιστικά».

Νωρίτερα ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε ότι η επικείμενη αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου των 15 εκατομμυρίων ευρώ θα προχωρήσει κανονικά.

«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου αποφασίστηκε ο εμπλουτισμός της ημερησίας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, με τα θέματα που είχε θέσει η πλευρά του κ. Βγενόπουλου, η λήξη της παλαιάς αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς πέρασε το προβλεπόμενο διάστημα. Όλα τα άλλα θα προχωρήσουν κανονικά», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x