Stoiximan Super League

«Γραπτή και υπογεγραμμένη από τον πρίγκιπα Σουλτάν»!

«Η πρόταση είναι υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον πρίγκιπα. Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλυμμένος»… Αυτό δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας αποκλειστικά στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 για την πρόταση απόκτησης των μετοχών της ΠΑΕ που έχει στην κατοχή του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, από τον Σαουδάραβα, έβδομο διάδοχο του θρόνου. Διαβάστε τι είπε αποκλειστικά στους «94.6»…

Όχι μόνο υπαρκτό αλλά και εξεφρασμένο μέσω γραπτής και υπογεγραμμένης πρότασης, είναι το εδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Αυτό δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο εκπρόσωπός του Βλάσης Τσάκας, που πρόσθεσε πως ουσιαστικά αυτό θα πραγματοπιηθεί μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας άμεσα.

Ακούστε τη συνεντευξη εδώ:



Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπμπή "Μπαμ και Κάτω"

«Η πρόταση δεν είναι προφορική, αλλά γραπτή και υπογεγραμμένη από τον πρίγκιπα Σουλτάν. Δεν αγοράζω εγώ τον ΠΑΟ, μεταβίβασα απλά την επιθυμία του πρίγκιπα. Προσπαθώ να τον πείσω εδώ και 8 μήνες να αναμειχθεί».

Έχετε έρθει σε κάποια επαφή με την πλευρά Βαρδινογιάννη;

«Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με κανέναν. Ο δρόμος «άνοιξε» στις 5 Σεπτεμβρίου όταν είπε ο κ. Βαρδινογιάννης αυτό για τις μετοχές του. Για μας ήταν σημαντικό. Στη συνέχεια περίμενα να δω το παιχνίδι και όσα συνέβησαν μετά. Ουσιαστικά, η πρόταση έγινε στις 14/9. Από εκεί και πέρα, ο πρίγκιπας, έχει σχέδια για επενδύσεις στην Ελλάδα. Εγώ πρότεινα τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχει και το γήπεδο, που είναι και μεγάλη επένδυση και δέλεαρ. Όπως είπα, έκανα γραπτή προσφορά και περιμένω μια γραπτή απάντηση. Όταν συμβεί αυτό, κουβεντιάζουμε ξανά για τα υπόλοιπα».

Σχετικά με τον τρόπο που θα γίνει η μεταβίβαση μετοχών, τόνισε

«Ο κ. Βαρδινογιάννης δήλωσε δημόσια πως δεν θέλει χρήματα. Δεν αγοράζουμε το μερίδιο του, αλλά κάνουμε αύξηση Μ.Κ. Το 54,7% των μετοχών παραχωρούνται χωρίς τίμημα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπουν άμεσα 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Τον νομικίστικο τρόπο, ας τον βρουν οι νομικοί. Εγώ δεν είχα κανένα "κονέ" με κανέναν. Πήγα στον κ. Γόντικα και του κατέθεσα την προσφορά μας».

Για το αν υπάρχει θέληση να παραμείνουν οι άλλοι μέτοχοι;

«Είναι κάτι που αναρωτιόμασταν και εμείς. Αφού ο μεγαλομέτοχος δωρίζει το 54,7% γιατί οι υπόλοιποι παραμένουν η δεν αγοράζουν; Εμείς, θέλουμε συμπαίκτες. Όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Αν δεν μπορεί κάποιος, τι να κάνουμε, αυτά έχουν οι μπίζνες… Ο πρίγκιπας Σουλτάν, μέχρι 15 Οκτώβρη θα είναι στην Ελλάδα.

Για τον ρόλο του στον Παναθηναϊκό εφόσον γίνει η μεταβίβαση;

«Δεν ξέρω. Ο πρίγκιπας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε ότι του προτείνω. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος, θα δούμε ποια θα είναι η επιθυμία του πρίγκιπα».

Για τη γνωριμία του με τον πρίγκιπα

«Γνώρισα έναν ξάδερφο του στο Λονδίνο πριν από τέσσερα χρόνια και έτσι ήρθα σε επαφή μαζί του.

Για τις δουλειές του ίδιου;

« Προσωπικά, δεν έχω κάποια επιχείρηση στην Ελλάδα. Είμαι μάνατζερ επιχειρήσεων. Υπήρξα και στην Ελλάδα διευθυντής ξενοδοχείου. Το τελευταίο που εργάστηκα ήταν στην Χαλκιδική στο “Λαγομάνδρα”. Δεν έχω καμία αξία σε αυτή την ιστορία. Πιστεύω πως θα λειτουργήσω ως μάνατζερ σε αυτό το πλάνο. Όταν έρθει η ώρα θα σας δώσω πλήρες βιογραφικό και θα σας καλύψω. Κι ο Παναθηναϊκός, θα μείνει καλυμμένος από τον πρίγκιπα».

Για το τι έγινε στον ΠΑΟΚ το 2001

«Ήταν μια φίλη μου από την Αργεντινή, η κ. Πατρίσια και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με μπίζνες στην Ελλάδα. Ήθελαν να επενδύσουν ένα σημαντικό ποσό και της είχα προτείνει τον ΠΑΟΚ. Για εμένα ο ΠΑΟΚ ήταν μπίζνα, εδώ μιλάμε για αγάπη. Για τον πρίγκιπα είναι μπίζνα, δεν είναι αγάπη. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα γίνει φανατικός οπαδός του ΠΑΟ, επειδή ενημερώνεται από το ίντερνετ. Είναι νέος άνθρωπος και του αρέσει ο αθλητισμός».

Για τα χρήματα του Άραβα και την κατασκευαστική του εταιρεία

«Η επιχείρηση είναι οικογενειακή. Όταν λέμε οικογενειακή, αναφερόμαστε και στα ξαδέρφια του. Δεν ξέρω ποιος βάζει χρήματα και δεν με νοιάζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x