Stoiximan Super League

Πιάσανε 13άρι…

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 13 απουσίες είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς και ο Κάλα μετά τον Χοσέ Κάρλος, εξασφάλισε άδεια και δεν έδωσε το «παρών». Από Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Νίκο Κωστένογλου να ελπίζει ότι θα έχει τους περισσότερους παίκτες στην διάθεσή του.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά 13 απουσίες είχε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς και ο Κάλα μετά τον Χοσέ Κάρλος, εξασφάλισε άδεια και δεν έδωσε το «παρών».

Από Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Νίκο Κωστένογλου να ελπίζει ότι θα έχει τους περισσότερους παίκτες στην διάθεσή του.

Ο Ισπανός αμυντικός όπως και ο συμπατριώτης του (Κάρλος) μαζί με τους διεθνείς και τους τραυματίες έφτασαν τον αριθμό των απουσιών στους 13, κάτι που φυσικά δεν έδωσε την ευκαιρία στον Κωστένογλου να δουλέψει όπως ήθελε.

Εκτός προπονήσεων, πιο συγκεκριμένα, για διαφορετικούς λόγους είναι οι Κάλα, Χοσέ Κάρλος, Μάκος, Γκέντσογλου, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Καράμπελας, Λεονάρντο, Μπέλεκ, Κλωναρίδης, Κατσέτης, Γκούντγιονσεν και Δέλλας.

Για την Κυριακή έχει δοθεί στους παίκτες ρεπό και έτσι από Δευτέρα θα αρχίσει η προετοιμασία των παικτών της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Νίκο Κωστένογλου να ευελπιστεί ότι θα μειωθεί ο αριθμός των απόντων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x