Stoiximan Super League

Η «κλοπή», ο Κοστάντσο και το over 9 γκολ στο ΟΑΚΑ

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος κάνουν chat μεταξύ τους για να παίξουν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον εξομοιωτή του sport-fm.gr και να βγάλουν τον νικητή της βραδιάς.

Λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος κάνουν chat μεταξύ τους για να παίξουν το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στον εξομοιωτή του sport-fm.gr και να βγάλουν τον νικητή της βραδιάς.

ΤΣΟΧΟΣ: Μίστερ Insider τι βλέπεις να γίνεται στο ντέρμπι;

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Αγόρασε ρε φίλε σήμερα τη SportDay, κλέφτες θα γίνουμε; Για την οικονομία της συζήτησης πάντως θα πω το κλισέ: καθαρό φαβορί ο Ολυμπιακός. Εσύ τι λες δηλαδή;

ΤΣΟΧΟΣ: Αν είχες δώσει 1,30 και είχες αγοράσει την προχθεσινή SportDay θα είχες καταλάβει ότι εγώ λέω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, έχει περισσότερες επιλογές, αλλά στο συγκεκριμένο ματς δεν είναι φαβορί.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Επειδή είχε τελειώσει στο περίπτερο, θα μας εξηγήσεις γιατί δεν είναι φαβορί; Και πώς ακριβώς θα του αντισταθεί η ΑΕΚ;

ΤΣΟΧΟΣ: Αφού σου πω πρώτα ότι το κείμενο είναι κρεμασμένο ήδη στο sday.gr, θα σου κάνω ένα briefing για να καταλάβεις τι εννοώ: Πρώτον, ο Κωστένογλου αν εφαρμόσει όσα δοκιμάζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δεν θα κάνει το λάθος που έκανε ο Χιμένεθ στην Τούμπα. Η ΑΕΚ θα εμφανιστεί πιο συντηρητική, πιο συμπαγής, και με βασικό άξονα στο παιχνίδι της να καταστρέψει το παιχνίδι του Ολυμπιακού και όχι να δημιουργήσει. Γι’ αυτό άλλωστε θα βάλει τρεις κόφτες στον άξονα.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Όπα ρε μεγάλε, κι εγώ αυτό υποστηρίζω, διάβασε λίγο εφημερίδα, αλλά δεν κρίνω ότι αρκεί για να κάνει τη δουλειά. Η ΑΕΚ περιμένω ότι θα στηθεί για να κλέψει το ματς, είναι όμως τέτοια η διαφορά στην ταχύτητα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών που αντιλαμβάνομαι ότι είναι πολύ δύσκολο να κατορθώσει αυτή η ΑΕΚ που έχω δει μέχρι σήμερα να κρατήσει καθαρά τα δίχτυα του Αραμπατζή.

ΤΣΟΧΟΣ:: Συμφωνώ. Κι εγώ πιστεύω ότι ένα γκολ η ΑΕΚ θα το φάει. Όμως πιστεύω ότι θα βγάλει κι ένα.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Δηλαδή να το παίξουμε «Χ» να κονομήσουμε; Αυτό λες;

ΤΣΟΧΟΣ:: Λέω ότι ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα στα ματς του έχει φάει τουλάχιστον ένα γκολ, και από Ξάνθη και από Εργοτέλη και από ΠΑΟΚ και από Μαρσέιγ και από Αρσεναλ. Και μάλιστα σε κάποια από αυτά τα ματς χωρίς καν να πιεστεί.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Είπες για πίεση. Ποιος έχει μεγαλύτερη απόψε; Εγώ λέω ότι ο Ολυμπιακός την έχει, κι ας παίζει η ΑΕΚ μπροστά στο κοινό της.

ΤΣΟΧΟΣ: Αλήθεια είναι αυτό, διότι ό,τι κι αν λέμε εσύ ή εγώ δεν παύει στα χαρτιά να είναι φαβορί ο Ολυμπιακός. Και να σου πω και το άλλο: αν το ματς λήξει ισόπαλο, η ΑΕΚ θα αισθάνεται καλύτερα από τον Ολυμπιακό, κι ας είναι το ματς στην έδρα της. Για πες μου όμως ρε φίλε, εσύ που ξέρεις τα πολλά, αν σου έλεγα να διαλέξεις έναν παίκτη που μπορεί να κρίνει το ματς για κάθε ομάδα, ποιους θα έλεγες.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ: Θα προβληματιζόμουν να διαλέξω από τον Ολυμπιακό, διότι έχει πολλούς «κάνω τη διαφορά» ποδοσφαιριστές. Αν πρέπει να «δω» κάποιον, θα «δω» τον Μιραλάς. Η ΑΕΚ έχει λίγους τέτοιας ποιότητας ποδοσφαιριστές. Θεωρητικά περιμένω από τον Βάργκας να παίξει σπουδαίο ρόλο, κι ας είναι νωρίς για να του φορτώνεις τέτοια απαίτηση. Αν όμως δεν κάνει καλό ματς, η ΑΕΚ θα μπάζει από παντού και θα περάσει δύσκολη βραδιά. Εσύ ποιους ξεχωρίζεις ρε προφέσιοναλ;

ΤΣΟΧΟΣ: Αντίθετα με σένα, για μένα είναι πολύ εύκολο να βρω τον παίκτη του Ολυμπιακού. Κοστάντσο. Αν δεν φάει κάποιο αστείο γκολ, αν μπορέσει για πρώτη φορά φέτος να ψήσει έστω και λίγο τους συμπαίκτες του ότι έχουν τερματοφύλακα πίσω τους, τότε ο Ολυμπιακός θα αισθανθεί ασφαλής και η ΑΕΚ θα έχει πολλά, μα πάρα πολλά ζητήματα. Από την ΑΕΚ χωρίς να πιστεύω ότι εν τέλει και σε αυτό το ματς θα κάνει τη διαφορά, λέω ότι ο παίκτης κλειδί είναι ο Γκούντγιονσεν με τη λογική ότι αν εμφανιστεί τόσο κακός και ακίνδυνος όσο μέχρι τώρα, ο Ολυμπιακός θα έχει μόνο έναν πονοκέφαλο, τον Λεονάρντο και θα είναι, τότε, εύκολο να τον περιορίσει.

ΣΑΜΠΡΑΚΟΣ:: Και για να μην κουράζομαι άλλο τον κοσμάκη με αυτό το chat, κάνε μια πρόβλεψη για σκορ, να το βρούμε να το παίξουμε να έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ. Εγώ λέω 0-2 και αν έχουμε κότσια, 1-3.

ΤΣΟΧΟΣ: Ρε φίλε, για να βρω αποτέλεσμα που θα μπορούμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ πρέπει να βρω σκορ over 9. Και επειδή δεν το βλέπω να έρχεται over 9 , προτείνω 1-1, κι ας μη φτάνει ούτε για τα τέλη της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x