Stoiximan Super League

Χωρίς Κοντρέρας ο ΠΑΟΚ

Σε ακόμη ένα παιχνίδι -μετά από εκείνο με τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας στη σύνθεσή του. Ο Χιλιανός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, αντίθετα με τον νεαρό επιθετικό Απόστολο Γιάννου, ο οποίος για πρώτη φορά άκουσε το όνομά του σε εκείνα που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι -μετά από εκείνο με τον Ολυμπιακό- ο ΠΑΟΚ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας στη σύνθεσή του.

Ο Χιλιανός αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον ΟΦΗ, αντίθετα με τον νεαρό επιθετικό Απόστολο Γιάννου, ο οποίος για πρώτη φορά άκουσε το όνομά του σε εκείνα που ανακοίνωσε ο Λάζλο Μπόλονι.

Ο Κοντρέρας ακολούθησε χαλαρό, ατομικό πρόγραμμα και πλέον φαίνεται πως στόχος των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι ο έμπειρος στόπερ να μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη εβδομάδα.

Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για το παιχνίδι με τους Κρητικούς, στην οποία συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Αρίας, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Ιβιτς, Κρέσιτς, Λάζαρ, Λεονάρντο, Σπαντάσιο, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x