Stoiximan Super League

Ούτε φεύγει, ούτε μένει

Παραμένει -τουλάχιστον για την ώρα- ο Σάκης Τσιώλης στον Άρη. Προπονητής και διοίκηση συζήτησαν για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (), αναζητώντας τα αίτια του αρνητικού ξεκινήματος της ομάδας στο πρωτάθλημα χωρίς πάντως να αποφασιστεί το οτιδήποτε για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παραμένει -τουλάχιστον για την ώρα- ο Σάκης Τσιώλης στον Άρη. Προπονητής και διοίκηση συζήτησαν για αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (1-1), αναζητώντας τα αίτια του αρνητικού ξεκινήματος της ομάδας στο πρωτάθλημα χωρίς πάντως να αποφασιστεί το οτιδήποτε για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός επέμεινε πως είναι διατεθειμένος να μείνει και να παλέψει για να αντιστρέψει το κλίμα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να... καθίσει στο συμβόλαιό του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου προτίμησαν να ηρεμήσει πρώτα η κατάσταση, να σταθμίσουν τα δεδομένα και έπειτα να καθορίσουν την επόμενη μέρα, η οποία κακά τα ψέματα μπορεί να περιλαμβάνει την απομάκρυνση του κ. Τσιώλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x