Stoiximan Super League

Όχι λόγια, μόνο δουλειά

Το δρόμο της… σιωπής επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό. Χθες δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του, από τους οποίους είχε πολλά παράπονα, αλλά ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση. Τις κινήσεις του Νοτιά περιμένουν στην ΠΑΕ για να δοθεί λύση.

Το δρόμο της… σιωπής επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό.

Χθες δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες του, από τους οποίους είχε πολλά παράπονα, αλλά ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και θα συνεχίσει έτσι και τις επόμενες ημέρες θέλοντας να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, ώστε να εμφανιστεί βελτιωμένη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το επόμενο Σάββατο.

Από το ματς αυτό θα λείψουν σίγουρα ο τιμωρημένος Βάργκας και οι τραυματίες Λαγός (βαρύ διάστρεμμα, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 20 ημέρες) και Γκούντγιονσεν, ενώ αναμένεται η απόφαση για το πότε θα εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής από τις τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσαν οι Κάλα και Λυμπερόπουλος. Από τη… μίνι προετοιμασία των προσεχών ημερών θα απουσιάσουν οι διεθνείς Λυμπερόπουλος, Μάκος (Ανδρών), Γκέντσογλου και Τσίτας (Ελπίδων).

Περιμένοντας τον Νοτιά

Την επόμενη κίνηση του Νίκου Νοτιά περιμένουν όλοι στην ΑΕΚ για να δοθεί μία λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ΠΑΕ. Αυτή δεν πρόκειται να τη δώσει μόνος του, αλλά φέρεται να επιθυμεί την επανένωση της ομάδας του 2004, έστω και σε πρώτη φάση για να συζητήσουν. Και μάλιστα φημολογείται πως αισιοδοξεί για αυτό.

Αυτό φαντάζει μονόδρομος από τη στιγμή που δεν υπάρχει επενδυτής στον ορίζοντα, τουλάχιστον που να έχει κάνει επαφές σε τόσο προχωρημένο στάδιο που να δίνει περιθώρια αισιοδοξίας για άμεση λύση. Όλα αυτά κι ενώ τα χρέη συσσωρεύονται…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x