Stoiximan Super League

Θανάσης: «Ελπίζω να μην είναι μπαρούφα»!

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον γνωστό αυθορμητισμό που τον διακρίνει, εξέφρασε την κατά κάποιον τρόπο επιφυλακτικότητά του στο θέμα του Αλ Σαούντ, τονίζοντας λίγο πριν μπει στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-1): «Ελπίζω να είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, με τον γνωστό αυθορμητισμό που τον διακρίνει, εξέφρασε την κατά κάποιον τρόπο, επιφυλακτικότητά του στο θέμα του Αλ Σαούντ, τονίζοντας λίγο πριν μπει στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-1):

«Ελπίζω να είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Εκείνο που χαίρομαι πολύ είναι πως θα υπάρχει πολύς κόσμος. Τώρα αν έρθει ο Τζιμπρίλ Σισέ αυτό μου είναι σχετικά αδιάφορο γιατί δεν παίζει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό. Έχουμε ευχάριστες αναμνήσεις από εκείνον, βοήθησε αλλά πρέπει να κοιτάμε την σημερινή πραγματικότητα. Ελπίζει αυτή η χρονιά να είναι καλή για τον Παναθηναϊκό γιατί έχει καλύτερη ομάδα και είναι ικανός να πάρει το πρωτάθλημα».

Για τα διοικητικά: «Όλοι περιμένουμε τον Πρίγκιπα αλλά μέχρι να τον δούμε και να μπούνε τα χρήματα υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι πραγματικότητα και όχι μια μπαρούφα. Που να ξέρει κανείς αν θα τα βαλει τα λεφτά ή είναι επιθυμία του να πάρει τον Παναθηναϊκό. Αυτό το ευχομαι αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να σταθούν κοντά στην ομάδα γιατί τώρα τους χρειάζεται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x