Stoiximan Super League

Θλάση και ο Φουστέρ!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έφερε ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε! Στις υπάρχουσες απουσίες των «ερυθρολεύκων» προστέθηκε και αυτή του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας έφερε ένα ακόμη αγωνιστικό πρόβλημα στον Ερνέστο Βαλβέρδε! Στις υπάρχουσες απουσίες των «ερυθρολεύκων» προστέθηκε και αυτή του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάζει από τις προπονήσεις τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Έτσι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του συμπατριώτη του για τα παιχνίδια με Δόξα Δράμας, Παναιτωλικό και Άρσεναλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φουστέρ δεν ένιωθε καλά το πόδι τις ημέρες μετά από το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς είχε αισθανθεί καλύτερα, αλλά τελικά σήμερα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση.

Ακόμη χειρότερο είναι το γεγονός ότι με την απουσία του Φουστέρ περιορίζονται οι λύσεις που έχει ο Βαλβέρδε για τον άξονα, έστω κι αν στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν κυρίως στο άκρο.

Αυτό που μετριάζει -ίσως- τον προβληματισμό του Βαλβέρδε είναι το γεγονός ότι ο Ιμπαγάσα είναι απολύτως καλά και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σε αυτή ο Ισπανός τεχνικός πήρε και τον Ζαραδούκα κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα που εντάχθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

O Ορμπάιθ ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γήπεδο. Αντίστοιχα, ο Γέστε έκανε θεραπεία και ατομικο, ενώ ο Μακούν συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στην προπόνηση ο Θεοδωρίδης
Στο Ρέντη έδωσε το «παρών» ο Σάββας Θεοδωρίδης για να παρακολουθήσει την προπόνηση του Ολυμπιακού, μετά από την χθεσινή ανάληψη καθηκόντων αντιπροέδρου. Είχε θερμότατη χειραψία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στην πρώτη θητεία του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Εκτός αυτής, ο Σάββας Θεοδωρίδης γνώρισε και τους νέους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους δεν γνώριζε καθώς απείχε από τη διοίκηση τον τελευταίο χρόνο.

Αργότερα έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση ξεκαθαρίζοντας ότι η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να θεωρείται παρελθόν και το μόνο που πρέπει να είναι στο μυαλό των παικτών θα πρέπει να είναι η αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας. Τον Σάββα Θεοδωρίδη τον παρουσίασε στους παίκτες ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γ.Βρέντζος.

Οι ρόλοι
Ξεκάθαροι θα είναι οι ρόλοι που θα έχουν οι Σάββας Θεοδωρίδης και Τάσος Μητρόπουλος στην ομάδα. Ο Τάσος Μητρόπουλος παραμένει ως "γενικός αρχηγός", ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης θα αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στο αγωνιστικό τμήμα και στη διοίκηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x