Stoiximan Super League

Για την ανατροπή!

Η προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας αρχίζει από την Τετάρτη το απόγευμα στον Ολυμπιακό και το εξ αναβολής παιχνίδι με την Δόξα Δράμας (19:00). Οι «ερυθρόλευκοι», πληγωμένοι από την ήττα στην Τρίπολη και τους αρκετούς τραυματισμούς, καλούνται να πάρουν τη νίκη, αλλάζοντας το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κρατά στον πάγκο αρκετούς παίκτες για να τους δώσει ανάσες!

Η ανατροπή της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας αρχίζει από την Τετάρτη το απόγευμα για τον Ολυμπιακό! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Δόξα Δράμας στο πρώτο από τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια με τις ομάδες που αντικατέστησαν Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στο πρωτάθλημα (17.00). Στο μυαλό τους φυσικά είναι μόνο η νίκη, η οποία πρέπει να έρθει με τέτοιο τρόπο που θα διαφοροποιήσει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά από την ήττα στην Τρίπολη αλλά και τον προβληματισμό που έχουν φέρει οι τραυματισμοί.

Το τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας που έχει χτυπήσει του Ρέντη ήταν Φουστέρ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα απουσιάζει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τουλάχιστον για το διάστημα των δύο επόμενων εβδομάδων.

Αναγκασμένος λοιπόν, πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε για αλλσγές και από τους τραυματισμούς αλλά και από την κόπωση που έχουν αρκετοί παίκτες της ομάδας. Η 11άδα του αγώνα με τη Δόξα Δράμας αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ο Ισπανός στη χθεσινή προπόνηση δεν έκανε κάποια δοκιμή για να αποκαλύψει κάποια από τα πλάνα του.

Ο Μέγερι αναμένεται να είναι και πάλι κάτω από την εστία του Ολυμπιακού. Στο κέντρο της άμυνας ο Μαρκάνο θα πάρει τη θέση του τραυματία, Μέλμπεργκ. Μαζί του θα είναι –πιθανότατα- ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, εκτός κι αν επιλεγεί βασικός ο Ποτουρίδης.

Στο ένα άκρο της άμυνας είναι πιθανό να ξεκινήσει βασικός ο Ζαραδούκας ο οποίος είναι στην αποστολή για πρώτη φορά, με τον Χολέμπας να μένει στον πάγκο για να ξεκουραστεί καθώς είναι από τους παίκτες που μετρούν πολλά αγωνιστικά λεπτά. Αλλαγή ίσως να υπάρξει και στο άλλο άκρο της αμυντικής γραμμής με τον Τοροσίδη να μένει εκτός 11άδας.

Σε αυτή την περίπτωση ο Μανιάτης θα μετατεθεί από την μεσαία γραμμή στο άκρο της άμυνας, ή στην άλλη περίπτωση ο Βαλβέρδε θα παρουσίασει άλλη μια αλχημεία (όπως αυτή του Μανιάτη στα χαφ) εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας δεν είναι αρκετά απειλητική επιθετικά.

Μανιάτης και Μοντέστο θα διεκδικήσουν τη θέση του αμυντικού χαφ δίπλα από τον Ιμπαγάσα ο οποίος θα πάρει και πάλι μετά από περίπου 25 ημέρες θέση στο αρχικό σχήμα.

Στην κορυφή της επίθεσης, αναμένεται να ξεκινήσει ο Πάντελιτς, με τον Τζεμπούρ να μένει στον πάγκο για να πάρει ανάσες τις οποίες και έχει ανάγκη. Στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό οι Μιραλάς και Φετφατζίδης έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν, με την τελευταία θέση να διεκδικούν οι Μόνχε ή Αμπντούν.

Η αποστολή:

Κοστάντσο, Μέγιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ζαραδούκας, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοντέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Δόξα Δράμας:

Χωρίς τους Βάντερσον και Λεάντρο θα αγωνιστεί η Δόξα Δράμας απέναντι στον Ολυμπιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι της πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, δεν θα έχει στην διάθεσή του και τους Ψυχογιό, Κάσιο.

Οι δύο Βραζιλιάνοι παίκτες ανήκουν στον Ολυμπιακό και παίζουν στην ομάδα της Δόξας με την μορφή δανεισμού, ενώ αντίθετα για πρώτη φορά σαν αντίπαλος (χωρίς να έχει σχέση με τον Ολυμπιακό) θα παίξει ο Γιώργος Κατσικογιάννης. Ο νεαρός αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στο Καραϊσκάκη σαν αντίπαλος, με την φανέλα του Λεβαδειακού, όμως τότε ήταν δανεικός στην ομάδα της Λιβαδειάς.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Σέρεμετ, Ρόκα, Αραβίδη, Στεργιανό, Κανακούδη, Βέρτζο, Μπριλάκη, Κάπελ, Τριποτσέρη, Λίμα Σάντος, Ρούτση, Αμπουμπακάρι, Έρος, Πιτσόκο, Σοϊλέδη, Τοπούζη, Αγγελούδη και Κατσικογιάννη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x