Stoiximan Super League

«Δεν φοβόμαστε κανένα φάντασμα»

Εξοργισμένοι είναι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο μετά την «απόφαση-σκάνδαλο» της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, να επανέλθει στους πίνακες ο Καλόπουλος. Κάτι, το οποίο μπορεί να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο, διοίκηση, κόσμο και ομάδα. Επειδή όλοι καταλαβαίνουν, πως από τις κινήσεις των τελευταίων ημερών, αρκετοί είναι αυτοί που επιστρατεύουν ότι μέσο διαθέτουν για να «πολεμήσουν» τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκό.

Εξοργισμένοι είναι άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο μετά την «απόφαση-σκάνδαλο» της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, να επανέλθει στους πίνακες ο Καλόπουλος.

Κάτι, το οποίο μπορεί να συσπειρώσει ακόμη περισσότερο, διοίκηση, κόσμο και ομάδα.

Επειδή όλοι καταλαβαίνουν, πως από τις κινήσεις των τελευταίων ημερών, αρκετοί είναι αυτοί που επιστρατεύουν ότι μέσο διαθέτουν για να «πολεμήσουν» τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει κατακλύσει για τον λόγο αυτό forum, ραδιοφωνικές εκπομπές και σχόλια σε αθλητικά site, υιοθετώντας 100% την άποψη της ΠΑΕ, περί… «απαράδεκτης και προκλητικής πράξης που προκύπτει ως αποκορύφωμα μιας υπόγειας και ύπουλης διαδικασίας», όσον αφορά το θέμα της επαναφοράς του Καλόπουλου στους πίνακες της ΚΕΔ.

Οι «πράσινοι» οπαδοί εξάλλου, από το ματς με τον ΟΦΗ, έδειξαν έμπρακτα πως θα είναι κοντά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα τους αλλά και η διοίκηση στην φετινή μάχη του πρωταθλήματος. Και η αμφίδρομη αυτή σχέση, συνεχίζει να αναπτύσσεται, από τα φθηνά διαρκείας που ανακοίνωσε η ΠΑΕ για τον κόσμο της στα παιχνίδια του δεύτερου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, με τα τρία από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια να είναι σε Χαριλάου, Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο. Η ομάδα χρειάζεται την αυτοσυγκέντρωση των τελευταίων παιχνιδιών για να φύγει αλώβητη και από την διοίκηση, φροντίζουν από τώρα να πάρουν τα μέτρα τους, αφού με την χθεσινή ανακοίνωση προανήγγειλαν πως… «θα προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη θεσμική ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε αφενός την ομάδα μας και αφετέρου την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Όσον αφορά το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη, ο Παναθηναϊκός ζήτησε εισιτήρια αλλά η αστυνομία, ακόμη μια φορά είπε όχι στο αίτημα αυτό. Το ίδιο έκανε και για το παιχνίδι της Τούμπας που ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-0. Πέρα από τα εξωαγωνιστικά, οι παίκτες οφείλουν να κοιτάζουν μόνο το ποδόσφαιρο, κάτι, για το οποίο είναι υπεύθυνος είναι ο Φερέιρα. Κι ο Πορτογάλος, έχει αποδείξει πως αυτή την δουλειά, την ξέρει καλά. Το μόνο που θέλει, είναι να έχει τους παίκτες του υγιείς.

Τέλος, στο θέμα του πρίγκιπα Αλ Σαούντ και των μετοχών του Βαρδινογιάννη, ούτε σήμερα αναμένεται κάποια εξέλιξη, αφού όπως ισχυρίστηκε ο Βλάσης Τσάκας, Τετάρτη παραλαμβάνει τον οικονομικό έλεγχο και τον στέλνει στην Σαουδική Αραβία. Εκεί, πρέπει να μεταφραστεί και κατόπιν να διαβαστεί από τον πρίγκιπα και στην συνέχεια να «δείξουν» τα λεφτά που είναι να μπουν στην ΠΑΕ. Παρόλα αυτά, στο Δ.Σ. που θα γίνει Πέμπτη η Παρασκευή, θα δοθεί και επίσημα το «πράσινο φως» στην Arboris Capital να φέρει πρόταση, μια και το θέμα με τον Σαουδάραβα καθυστερεί χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x