Stoiximan Super League

Φτου-φτου από τον Ζεσουάλντο

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου, κι αυτή την φορά, αντιθέτως με τις τελευταίες προπονήσεις, κανείς «πράσινος» δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Απόλυτη ικανοποίηση για τον Φερέιρα που βλέπει έναν-έναν τους παίκτες του να επιστρέφουν λίγο πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται. Άλλωστε το «τριφύλλι» έχει τα τρία από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του εκτός έδρας και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του.

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου, κι αυτή την φορά, αντιθέτως με τις τελευταίες προπονήσεις, κανείς «πράσινος» δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Απόλυτη ικανοποίηση για τον Φερέιρα που βλέπει έναν-έναν τους παίκτες του να επιστρέφουν λίγο πριν τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται.

Άλλωστε το «τριφύλλι» έχει τα τρία από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του εκτός έδρας και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμά του.

Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Ρούντολφ στην ομάδα αφού στις προπονήσεις της προηγούμενης εβδομάδας «πάταγε» πολύ καλά. Ενδεχομένως ο Ούγγρος να μην ξεκινήσει βασικός, αφού ο Φερέιρα έχει δείξει ότι δεν θέλει να αλλάζει την συνταγή της... πρωτοπορίας, αλλά ο ταχύτατος επιθετικός, σίγουρα θα είναι ακόμη ένα γρανάζι στην «πράσινη» μηχανή.

Στην προπόνηση της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθως επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Χριστοδουλόπουλος που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικούς ρυθμούς μετά από μήνες, ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ο Μαρίνος που εντός της εβδομάδας θα ξεκινήσει κι αυτός με τους άλλους αφού το διάστρεμμα υποχωρεί, ο Καραγκούνης ο οποίος θα χάσει το ματς του Χαριλάου μια ακόμη τον ενοχλεί το πρόβλημά στους προσαγωγούς του και ο Νίνης, που η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς υπολογίζεται αρχές Φεβρουαρίου.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x