Stoiximan Super League

Θέλει Μπερνς η Νιούκαστλ

Προσπάθεια επαναπατρισμού τον Νέιθαν Μπερνς φέρεται να έχει ξεκινήσει η Νιούκαστλ Τζετς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Herald», ο σύλλογος της Αυστραλίας βρίσκεται σε επαφές με τον 23χρονο χαφ της «Ένωσης», προκειμένου να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Προσπάθεια επαναπατρισμού τον Νέιθαν Μπερνς φέρεται να έχει ξεκινήσει η Νιούκαστλ Τζετς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Herald», ο σύλλογος της Αυστραλίας βρίσκεται σε επαφές με τον 23χρονο χαφ της «Ένωσης», προκειμένου να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Το συμβόλαιο του Μπερνς λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο -όπως αναφέρει η εφημερίδα- τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ ίσως του επέτρεπαν ν’ αποχωρήσει τον χειμώνα, ώστε ν’ απαλλαγεί τουλάχιστον από το συμβόλαιό του.

Στο ίδιο δημοσίευμα, δε (που τονίζει πως η Νιούκαστλ θέλει ν’ αποκτήσει τον Μπερνς ως αντικαταστάτη του Τζέισον Κούλινα) φιλοξενούνται και δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, που κάθε άλλο παρά αρνητικός εμφανίζεται στο ενδεχόμενο της μεταγραφής.

«Αν υπήρχε τέτοια πιθανότητα, φυσικά θα ενδιαφερόμασταν, όπως θα κάναμε με οποιονδήποτε ποιοτικό παίκτη. Είναι καλός και με τα δυο πόδια, έχει καλή ντρίμπλα και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκάρι Φαν Έντμοντ.

Αφού τόνισε, δε, ότι «υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο να γυρίσει στην Αυστραλία», χαρακτήρισε σημαντικότερο την επιστροφή στην εθνική ομάδα:

«Είναι έξω από το ρόστερ τώρα, αλλά ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει δείξει πως αν αγωνίζεσαι στη χώρα, έχεις μεγάλες πιθανότητες να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x