Stoiximan Super League

Τελείωσε του Βιεϊρίνια

Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος μετέβη στην Γερμανία, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο και πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε από την ομάδα της Bundesliga. Τεράστια οικονομική ανάσα για τον ΠΑΟΚ που ανακοίνωσε την παραχώρησή του. «Έγινε την κατάλληλη στιγμή», για την μεταγραφή, ο μάνατζερ του παίκτη, Βασίλης Τσιάρτας, στον NovaΣΠΟΡ FM.

Ποδοσφαιριστής της Βόλφσμπουργκ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος άσος μετέβη στην Γερμανία, ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον γερμανικό σύλλογο και πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε από την ομάδα της Bundesliga.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Adelino Andre Vieirinha στη Γερμανική VfL Wolfsburg», αναφέρεται στο site του «Δικεφάλου» που παίρνει τεράστια οικονομική ανάσα. Ωστόσο από τα 4,5 εκατ. ευρώ το 1/3 αντιστοιχεί στα δικαιώματα της Πόρτο. Συμβόλαιο για τρεισήμισι χρόνια με συνολικές απολαβές 3,5 εκατ. ευρώ υπέγραψε ο 25χρονος άσος που επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθεί στην νέα του ομάδα την Παρασκευή.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος χάρισε ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που του οφείλονταν, μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει στην Κόλο-Κόλο. Ο Χιλιανός θα αποχαιρετήσει σήμερα τους συμπαίκτες του και την Πέμπτη τον κόσμο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x