Stoiximan Super League

Θέλει Κάλα ο Χιμένεθ!

Την απόκτηση του Χουάν Κάλα από τη διοίκηση της Σαραγόσα φέρεται να εισηγήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ανέλαβε προ ημερών την ομάδα της Αραγονίας και τόνισε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη ενίσχυσης, ειδικά στην άμυνα. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ (μεταξύ αυτών η «Marca» αλλά και εφημερίδες της Αραγονίας), πρώτος του στόχος είναι ο οικονομικά προσιτός Χουάν Κάλα.

Την απόκτηση του Χουάν Κάλα από τη διοίκηση της Σαραγόσα φέρεται να εισηγήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ανέλαβε προ ημερών την ομάδα της Αραγονίας και τόνισε από την πρώτη στιγμή την ανάγκη ενίσχυσης, ειδικά στην άμυνα.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ (μεταξύ αυτών η «Marca» αλλά και εφημερίδες της Αραγονίας), πρώτος του στόχος είναι ο οικονομικά προσιτός Χουάν Κάλα.

Ο νεαρός αμυντικός ανήκει στη Σεβίλλη και έχει δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι, αλλά οι μεγάλες οφειλές που υπάρχουν απέναντί του από την «Ένωση» καθιστούν εφικτή την απόκτησή του.

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Κάλα είναι ήδη ενήμερος για το ενδιαφέρον του Χιμένεθ να συνεργαστούν και πάλι, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει επαφή με την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x