Stoiximan Super League

Παρελθόν ο Πρόμπιερζ

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη. Έπειτα από πολύωρη συζήτηση της διοίκησης με τον Πολωνό τεχνικό, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τους «κίτρινους» να πηγαίνουν για τρίτο προπονητή...

Σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του Μίχαλ Πρόμπιερζ στον πάγκο του Άρη. Έπειτα από πολύωρη συζήτηση της διοίκησης με τον Πολωνό τεχνικό, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τους «κίτρινους» να πηγαίνουν για τρίτο προπονητή... Ο Γιώργος Σεμερτζίδης παρουσιάζεται επικρατέστερος να αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού, ενώ μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη επιστρέφουν στην πρώτη ομάδα οι -μέχρι πρότινος- παροπλισμένοι, Καστίγιο, Πρίττας και Παπαστεριανός.

Ο 39χρονος αντικατέστησε τον Σάκη Τσιώλη με σκοπό να συμμαζέψει την κατάσταση, ωστόσο στους δυο μήνες (και μια μέρα για να ακριβολογούμε) παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς δεν παρουσιάστηκε το παραμικρό σημάδι βελτίωσης. Το αντίθετο μάλιστα με τον Πολωνό να μην μπορεί καν να διαχειριστεί το παρόν ρόστερ -δίχως, πάντως να παραμερίζονται οι ευθύνες των παικτών στο σημερινό αγωνιστικό χάλι της ομάδας.

Πρόμπιερζ και διοίκηση στις πέντε ώρες που είχαν κλειστεί στα γραφεία της οδού Αλκμήνης, τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από εκεί και κατέληξαν ότι αυτός ο γάμος δεν μπορεί να μακροημερεύσει. Έτσι, λοιπόν, ο μεν αποτελεί παρελθόν και η δε σε αναζήτηση τρίτου προπονητή μέσα στην ίδια περίοδο. Κατά πάσα πιθανότητα αυτός που θα αναλάβει ρόλο υπηρεσιακού θα είναι ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου, Γιώργος Σεμερτζίδης. Ενώ πρέπει να σημειωθεί πως ανακλήθηκε το ρεπό που είχε δοθεί για την Παρασκευή και επομένως θα πραγματοποιηθεί κανονικά προπόνηση στο Ρύσιο.

Μέσα σ’ όλα, ο επίσημος Άρης, διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει έρθει σε συμφωνία με την Αναγέννηση Επανομής για την εξαγορά του ΑΦΜ της, σε περίπτωση που αντιμετώπιζε πρόβλημα στην αδειοδότησή του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό μία ενορχηστρωμένη και κακόβουλη διασπορά της απόλυτα ψευδούς είδησης ότι η ΠΑΕ Άρης έχει αγοράσει το ΑΦΜ μιας ομάδας της Football League. Επειδή το «αστείο» αυτό συνεχίζεται και πλέον διαφαίνεται ότι οι εμπνευστές του έχουν άλλους σκοπούς εκτός από την πληροφόρηση και ενημέρωση του κόσμου, τους παραδίδουμε στην κρίση του κοινού με την εξής απλή ερώτηση:

Είμαστε άραγε τόσο ανόητοι να έχουμε πληρώσει ίσως τα περισσότερα χρήματα σε σχέση με άλλες ΠΑΕ σε υποχρεώσεις προς το δημόσιο τα 2,5 τελευταία χρόνια (περίπου 6 εκ ευρώ) και την ίδια στιγμή να σκεφτόμαστε ότι θα βρεθούμε στην ανάγκη να αγοράσουμε ΑΦΜ;

Οι εμπνευστές θεωρούν ότι θα αγωνιζόμαστε στην Δ' Eθνική. Αυτό μπορούν ίσως να το σκέφτονται άλλοι για τις ομάδες τους.

Ο Άρης μπορεί και θα λύσει τα όποια προβλήματά του (αγωνιστικά-εξωαγωνιστικά), μόνος του και με τον κόσμο του, που είναι πάντα δίπλα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x