Stoiximan Super League

Πρόβλημα με Μόνχε

Με τράβηγμα στον δεξιό μηρό αποχώρησε από την κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού ο Βιθέντε Μόνχε. Ο Αργεντινός εξτρέμ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις. Συνεχίζουν θεραπεία Τζεμπούρ και Τοροσίδης, σίγουρες οι απουσίες Πάντελιτς και Φέισα εν όψει Skoda Ξάνθης.

Με τράβηγμα στον δεξιό μηρό αποχώρησε από την κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού ο Βιθέντε Μόνχε. Ο Αργεντινός εξτρέμ θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις για να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και αν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς της επόμενης Κυριακής με τη Skoda στην Ξάνθη.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης θεραπεία, αλλά οι δύο τελευταίοι αναμένεται να είναι διαθέσιμοι μέχρι το ερχόμενο παιχνίδι. Πέραν του Σέρβου μέσου, εκτός πλάνων είναι και ο συμπατριώτης του Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος απουσίαζε από την προπόνηση. Ο 33χρονος άσος προφυλάσσεται μετά το θλαστικό τραύμα στο γόνατο στον αγώνα Κυπέλλου με τον Θρασύβουλο και σε περίπου 10 μέρες θα του αφαιρεθούν τα ράμματα.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αύριο Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρεπό και θα επανέλθουν στις επάλξεις το απόγευμα της Τρίτης (17:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x