Ευγενία Κουντούρη

Τουλάχιστον δεν απογοήτευσε ο Ντιόγο

Η χρησιμοποίηση του Ντιόγο στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν αναγκαία, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε στην διάθεσή του ούτε τον Τζεμπούρ, αλλά ούτε και τον Πάντελιτς. Ο Ισπανός τεχνικός αντί να χρησιμοποιήσει στον κορυφή τον Μιραλάς επέλεξε να δώσει μία ευκαιρία στον Βραζιλιάνο, προκειμένου να αποδείξει εάν μπορεί να τον υπολογίζει.

Η χρησιμοποίηση του Ντιόγο στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν αναγκαία, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είχε στην διάθεσή του ούτε τον Τζεμπούρ, αλλά ούτε και τον Πάντελιτς.

Ο Ισπανός τεχνικός αντί να χρησιμοποιήσει στον κορυφή τον Μιραλάς επέλεξε να δώσει μία ευκαιρία στον Βραζιλιάνο, προκειμένου να αποδείξει εάν μπορεί να τον υπολογίζει.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Σε γενικές γραμμές η απόδοση του Ντιόγο δεν απογοήτευσε. Το αντίθετο μάλιστα. Δεν νομίζω να περίμενε κανείς πως θα μπει μέσα και θα «βγάλει μάτια». Το ποιος είναι όλοι το γνωρίζουν και είναι πλέον πολύ αργά για να πείσει πως μπορεί να είναι βασικός στην ομάδα του Πειραιά.

Κανείς δεν περιμένει από τον Βραζιλιάνο να αποδειχτεί ξαφνικά, πως είναι ο παίκτης που οι «ερυθρόλευκοι» νόμιζαν ότι είναι όταν έδιναν 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσουν. Αυτό που περίμεναν οι «ερυθρόλευκοι» να δουν είναι αν τουλάχιστον τους επόμενους έξι μήνες, μπορεί να βοηθήσει την ομάδα έστω κι ως αλλαγή και το πρώτο δείγμα ήταν ενθαρρυντικό. Ο Βραζιλιάνος ήταν ορεξάτος, είχε κάποιες καλές ενέργειες και με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα, μόνο βελτιωμένος μπορεί να εμφανιστεί στην συνέχεια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πιστεύει, γι' αυτό άλλωστε και του έδωσε αυτή την ευκαιρία και θα τον στηρίξει. Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν μπορούν να ελπίζουν ότι ο Ντιόγο θα καταφέρει αν μη τι άλλο να βρει μια θέση στο ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x