Stoiximan Super League

Μίχος: «Με τους περσινούς παίζει ο Ολυμπιακός»

Καμία βελτίωση δεν έχει δει -φέτος- στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Μίχος, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται με το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς, ενώ δεν περιμένει να προσφέρουν αρκετές λύσεις οι Ντιόγκο και Ρόι Κάρολ.

Καμία βελτίωση δεν έχει δει -φέτος- στον Ολυμπιακό ο Πέτρος Μίχος, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Ο παλαίμαχος αμυντικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πορεύονται με το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς, ενώ δεν περιμένει να προσφέρουν αρκετές λύσεις οι Ντιόγκο και Ρόι Κάρολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μίχος στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τις εντυπώσεις του από το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο αλλά και τη συνολική του εικόνα φέτος: «Τουλάχιστον ήταν εύστοχος. Ήταν καλύτερος, αλλά όχι ελπιδοφόρος (σ.σ. κόντρα στον Πανιώνιο). Αυτό το στηρίζω βάσει αυτών που περιμέναμε στην αρχή της σεζόν και με αυτό που βλέπουμε τώρα. Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε μόνο από το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά συνολικά. Τρεις είναι οι φάσεις που πρέπει να τον εξετάσουμε. Το καλοκαίρι λέγαμε πως θα το πάρει “περίπατο” το πρωτάθλημα, λόγω της επάνδρωσης που είχε κάνει. Το δεύτερο είναι η Ευρώπη, που έφυγε νωρίς (σ.σ. Champions League) και τρίτο είναι το βαθμολογικό. Το καλοκαίρι ήρθαν 14 ποδοσφαιριστές. Τη δεδομένη στιγμή από αυτούς, αγωνίζεται ένας μόνο, ανάλογα με τον αριθμό των αγώνων, ο οποίος δικαιολογεί τα χρήματα που παίρνει και αυτός είναι ο Μαρκάνο. Γενικά ο Ολυμπιακός πάει με τους περσινούς παίκτες, οι οποίοι ήταν στην ομάδα και περνά όλο το βάρος πάνω σε αυτούς. Στην προετοιμασία πιστεύω πως έγιναν λάθη και γι’ αυτό δεν δείχνει σταθερότητα. Επίσης, έχουμε και αρκετούς τραυματισμούς παικτών που αγωνίζονται σε συγκεκριμένες θέσεις. Αναφορικά με τα βαθμολογικά. Βρέθηκε δύο πόντους πίσω, στη συνέχεια ανέκαμψε βρέθηκε πέντε πόντους μπροστά, αλλά τώρα, βλέπουμε να έχει μείνει πέντε πόντους πίσω. Έχει χάσει δηλαδή γύρω στους 10 με 11 πόντους, που θα έπρεπε να είχε ήδη. Με αποθαρρύνει η εικόνα αυτή ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Στον άξονα πάλεψε να βρει παίκτες που θα βρουν ρυθμό στην ομάδα. Το θέμα είναι ό,τι ο Ιμπαγάσα, ξέραμε από το καλοκαίρι πως δεν μπορεί να δώσει και ψάξαμε όλους αυτούς τους παίκτες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός το πληρώνει αυτό και στην επίθεση που δεν μπορεί να “καθαρίσει” τα παιχνίδια από νωρίς».

Για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού: «Εκεί είναι τα περισσότερα προβλήματα. Αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση. Ο ένας είναι ο Μανιάτης. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν είναι το κεντρικό χαφ που θα δώσει ρυθμό και ποιότητα με τις πάσες του. Είναι υπέρβαση για τον Μανιάτη, ο οποίος βγάζει το 90% των δυνατοτήτων του. Δεν μπορεί, όμως, να πιάσει τόσο ψηλή απόδοση και να δώσει ποιότητα στον Ολυμπιακό».

Για το Τζεμπούρ-Μιραλάς: «Όταν εγκλωβίζεται ο Ολυμπιακός από έναν αντίπαλο προπονητή, δεν μπορεί να βρει λύσεις. Αυτό το πρόβλημα εν μέρει μπορεί να λυθεί, αλλά αν είναι φορμαρισμένοι Τζεμπούρ και Μιραλάς. Αλλά το θέμα είναι να παίρνουν βοήθεια και από άλλους παίκτες».

Για τους Ντιόγο και Κάρολ: «Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα δώσουν πολλές λύσεις στον Ολυμπιακό. Ο Κάρολ δεν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σώσει λίγη σιγουριά, καθώς είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Ο Μέγερι, ο οποίος κλήθηκε να ανταπεξέλθει, τα πήγε ικανοποιητικά. Ο Ντιόγο ήρθε “ξεζουμισμένος” από τη Βραζιλία και ειδικά ψυχολογικά. Κι αυτό γιατί δεν έφυγε για δανεικός ως ο καλός φορ, αλλά για να ανακτήσει την ψυχολογία του και δεν τα κατάφερε ούτε εκεί. Μπορεί να βγάλει καλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά όχι αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή».

Για τον Παναιτωλικό: «Ήμουν σίγουρος πως δεν θα έχει πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία και επίσης ήμουν σίγουρος πως η νοοτροπία και η φιλοσοφία αυτής της ομάδας παράγουν μόνο συμπάθεια. Είναι η γενικότερη λειτουργία. Μπορεί σε κάποιο σημείο της σεζόν να είχε αρκετούς τραυματισμούς και να ήρθαν κάποια ατυχή αποτελέσματα. Αλλά είμαι σίγουρος πως έχει τη δυνατότητα να πάρει τα εντός έδρας παιχνίδια και αν διορθώσει την εικόνα του στα εκτός έδρας, θα τερματίσει στη μέση της βαθμολογίας. Γενικά βλέπω να υπάρχουν δυνατότητες στην ομάδα και μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα στο μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x