Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Κοιτάμε το αύριο με λιγότερο άγχος»

Ο Πανιώνιος συνεχίζει αθόρυβα να παίρνει αποτελέσματα, με τελευταίο το επί της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη. Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», τόνισε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά παραδέχθηκε ότι μπορούν να κοιτάζουν το αύριο με λιγότερο άγχος.

Ο Πανιώνιος συνεχίζει αθόρυβα να παίρνει αποτελέσματα, με τελευταίο το 2-0 επί της Κέρκυρας στη Νέα Σμύρνη.

Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», τόνισε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά παραδέχθηκε ότι μπορούν να κοιτάζουν το αύριο με λιγότερο άγχος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σπουδαία νίκη. Ερχόμενοι από το Κύπελλο είχαμε να αντιμετωπίσουμε κούραση και ψυχολογικό παράγοντα. Στο πρώτο τέταρτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Γουνδουλάκη, καταφέραμε να αλλάξουμε την εικόνα και να σκοράρουμε δύο γκολ. Κοιτάμε το αύριο με λιγότερο άγχος. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς κόντρα στην ΑΕΚ».

Για τα αρκετά αβίαστα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής: «Με προβληματίζει αυτό. Λάθη γίνονται συνέχεια. Πρέπει να βρούμε μια λύση γιατί έχουμε την μπάλα, τη χάνουμε και μας δημιουργούν ευκαιρίες οι αντίπαλοι. Σήμερα είχαμε την τύχη να μην το πληρώσουμε με την απόκρουση του Σιδεράκη».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Κοιτάμε και ψάχνουμε να βρούμε έναν επιθετικό. Δεν τέλειωσε το πρωτάθλημα σήμερα. Θα είναι λάθος αν εφησυχάσουμε. Ο Κούτσι το τελευταίο διάστημα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο Σκέμπρι αλλά ψάχνουμε ακόμα έναν παίκτη για να τους βοηθήσει».

Για τα πολλά άδεια καθίσματα και σήμερα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: «Θέλω να θυμίσω ότι η ομάδα πριν από ενάμιση μήνα που ήρθαμε εμείς ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Σε όλους τους τομείς. Εμείς δουλεύουμε για να έχει ο Πανιώνιος μια καλή εικόνα συνολικά. Έχουν φύγει εννέα παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε μια καινούργια ομάδα. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Έχουμε ανάγκη να είναι ο κόσμος κοντά μας και να μας βοηθάει. Θέλω όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται εδώ και μας βοηθάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x