Stoiximan Super League

Γκράθια: «Κρίμα να μην εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες»

Στις κλασικές ευκαιρίες που έχασε η Κέρκυρα προκειμένου να αποκτήσει το προβάδισμα, με συνέπεια εν τέλει να χάσει () από τον Πανιώνιο, στάθηκε ο τεχνικός των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια.

Στις κλασικές ευκαιρίες που έχασε η Κέρκυρα προκειμένου να αποκτήσει το προβάδισμα, με συνέπεια εν τέλει να χάσει (2-0) από τον Πανιώνιο, στάθηκε ο τεχνικός των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας ικανοποιεί. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά φανήκαμε αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχαμε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια σε ομάδες όπως εμείς να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος ως γηπεδούχος μας πίεσε και κατάφερε να σκοράρει. Θέλουμε να βλέπουμε θετικά τη συνέχεια. Κοιτάμε το σημαντικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλω να βγάζω θετικά συμπεράσματα. Είναι κρίμα όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες να μην τις εκμεταλλεύεσαι. Κρατάω τα θετικά».

Για την αλλαγή του Αγρίτη: «Έχει κάποιες ενοχλήσεις και δε θέλαμε να ρισκάρουμε. Θεωρούμε πως θα είναι στη διάθεσή μας για τα επόμενα ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x