Stoiximan Super League

Τα είπανε, τα συμφωνήσανε…

Συνάντηση… εξηγήσεων ανάμεσα στον Νίκο Κωστένογλου και τον Νίκο Καράμπελα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα. Μετά το τετ α τετ που είχαν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (όπου οι διαβεβαιώσεις του Έλληνα μπακ ότι η ήταν καθαρά τυπικό θέμα δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να συμπεριληφθεί στην αποστολή) παίκτης και προπονητής έλυσαν μια και καλή το θέμα.

Συνάντηση… εξηγήσεων ανάμεσα στον Νίκο Κωστένογλου και τον Νίκο Καράμπελα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

Μετά το τετ α τετ που είχαν πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (όπου οι διαβεβαιώσεις του Έλληνα μπακ ότι η απόσυρση της προσφυγής του ήταν καθαρά τυπικό θέμα δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να συμπεριληφθεί στην αποστολή) παίκτης και προπονητής έλυσαν μια και καλή το θέμα.

Στην κουβέντα που είχαν οι δυο άνδρες, ο Καράμπελας ανέφερε και πάλι ότι δεν είχε κανέναν άλλο σκοπό με την προσφυγή του πέρα από το να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα. Τόνισε, δε, αυτό που είπε στον Κωστένογλου και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ότι η μη απόσυρσή της οφειλόταν σε τυπικούς λόγους (που δεν παρατηρήθηκαν στην περίπτωση του Λεονάρντο και δεν την καθυστέρησαν).

Ο Κωστένογλου, από την άλλη, επανέλαβε αυτό που είπε την Κυριακή τόσο στον ίδιο, όσο και στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς: Ότι δεν μπορούσε να υπολογίζει σε έναν παίκτη που η παραμονή του εκκρεμεί (έστω και αν εκείνος τον είχε διαβεβαιώσει νωρίτερα πως είναι τυπικό το θέμα).

Όπως και να ‘χει (και με δεδομένο ότι θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί το όλο θέμα αν απλά ο Καράμπελας είχε αποσύρει έγκαιρα την προσφυγή του ή ο Κωστένογλου δεν παρουσιαζόταν ανεξήγητα… άτεγκτος) οι δυο πλευρές συμφώνησαν ότι το θέμα είναι λήξαν και ο Καράμπελας από την επόμενη αγωνιστική υπολογίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x