Stoiximan Super League

Τέρμα το γκάζι!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού από την παρουσία που έχει η ομάδα στους τελευταίους αγώνες. Παράλληλα, οι Πειραιώτες μετά το επί του Πανιωνίου εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν σε τρεις διοργανώσεις, όμως αυτή τη στιγμή δείχνουν ικανοί να διαχειριστούν τις απαιτήσεις.

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού από την παρουσία που έχει η ομάδα στους τελευταίους αγώνες. Παράλληλα, οι Πειραιώτες μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου εμφανίζονται αισιόδοξοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, παρότι βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» συμμετέχουν σε τρεις διοργανώσεις, όμως αυτή τη στιγμή δείχνουν ικανοί να διαχειριστούν τις απαιτήσεις της κάθε διοργάνωσης ξεχωριστά.

Οι πρωταθλητές μετρούν έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δεκατέσσερα γκολ και χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία τους. Παράλληλα, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, έχουν σημειώσει 48 τέρματα και έχουν δεχθεί 14. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 11 συνεχόμενες νίκες στο Καραϊσκάκη, έχοντας 31 γκολ ενεργητικό και μόλις 2 παθητικό.

Μετά το «στραπάτσο» στην Ξάνθη, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πατήσει το γκάζι και δεν το αφήνει όποιος και αν είναι αντίπαλος. Παρότι παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματά μετά τη νίκη επί της Ρούμπιν, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει εύκολα του Πανιωνίου και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά τίτλου.

Η διαφορά των δύο βαθμών με τον Παναθηναϊκό παραμένει, όμως αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες στρέφουν στον επαναληπτικό με τους Ρώσους την προσοχή τους. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και δεν θέλουν να πέσουν θύμα έκπληξης μέσα στην έδρα τους.

Στη διάθεση του Βαλβέρδε θα επιστρέψουν σίγουρα ο Μέλμπεργκ (για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής) και ο Ιμπαγάσα (εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής), ενώ ο Ισπανός περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση του Μιραλάς και του Μοντέστο (ταλαιπωρήθηκαν από ίωση). Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει για το παιχνίδι της Πέμπτης (23/02, 22:05) τον Μέγιερι, τον Ντιόγο και τον Χολέμπας, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x