Stoiximan Super League

Απειλεί Οικονομόπουλο ο Πουλάκος

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, οι εσωτερικές διαμάχες τής έλειπαν… Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Πουλάκος, αντεπιτίθεται στον αντιπρόεδρο και δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος προ ημερών είχε αφήσει αιχμές για το έργο του κάνοντας λόγο για λανθασμένη ενημέρωσή του σχετικά με την ικανότητα του συλλόγου να παρέχει εγγυήσεις για την αποπληρωμή του δανείου από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Όλα τα είχε η ΑΕΚ, οι εσωτερικές διαμάχες τής έλειπαν…

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Πουλάκος, αντεπιτίθεται στον αντιπρόεδρο και δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος προ ημερών είχε αφήσει αιχμές για το έργο του κάνοντας λόγο για λανθασμένη ενημέρωσή του σχετικά με την ικανότητα του συλλόγου να παρέχει εγγυήσεις για την αποπληρωμή του δανείου από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Σε σκληρό ύφος ο Βασίλης Πουλάκος απειλεί με μηνύσεις και αναφέρει:

«Από τη θέση του ανευθυνοϋπεύθυνου αντιπροέδρου, του υπό παραίτηση (;) Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ (σύγκληση την οποία προσπαθείς να παρατείνεις για τις 12/3/2012 - διερωτώμενος με τη σειρά μου αν θα ζητήσεις από τους μετόχους, να διοριστείς εσύ πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, εγώ λέω όχι) σε καλώ, για πρώτη και τελευταία φορά, να προβείς σε δημόσια δήλωση μετάνοιας για το ύπουλο, απροσδόκητο και πισώπλατο χτύπημα κάτω από τη μέση, που μου επέδωσες με την επιστολή σου προς τα μέλη του Δ.Σ. για αντικατάσταση μου.

Η ημερομηνία της εκεχειρίας, λήγει σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση από αύριο, ως ένας εκ των «ιπποκόμων» του Αδαμίδη (η διοίκηση Αδαμίδη και «ιπποκόμοι» του που θα υποστούν διαχειριστικό έλεγχο όπως είναι τα λεγόμενα σου σε φίλα προσκείμενους δημοσιογράφους), σου δηλώνω ότι θα αρχίσουν τα όργανα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x