Stoiximan Super League

Αινιγματικός για Ολυμπιακό ο Ρόζενμπεργκ

Κάθε άλλο παρά αποσαφήνισε τα πράγματα γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός φορ ρωτήθηκε από τη Sport Bladet της πατρίδας του για τα σενάρια αυτά. Τι είπε ο 29χρονος άσος που μένει ελεύθερος από τη Βέρντερ για το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στην Ελλάδα.

Κάθε άλλο παρά αποσαφήνισε τα πράγματα γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του ο Μάρκους Ρόζενμπεργκ. Ο Σουηδός φορ ρωτήθηκε από τη Sport Bladet της πατρίδας του για τα σενάρια αυτά.

«Δεν θέλω να σχολιάσω. Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Φεύγω από τη Βέρντερ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο», τόνισε ο 29χρονος άσος, που μένει ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα.

Όσο για τις προδιαγραφές που θέτει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τόνισε: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τις προϋποθέσεις που θα έπρεπε να έχει η ομάδα που θα πάω. Θα πρέπει να νιώσω πως είναι η σωστή επιλογή, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα πως πρέπει να είναι μία ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League».

Ερωτηθείς αν η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα για ενδεχόμενη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα έτσι η κατάσταση. Αντιμετώπισα προβλήματα και στην Ισπανία. Θα είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή μου πριν αποφασίσω. Πιθανότατα, άλλωστε, θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο στο εξωτερικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x