Stoiximan Super League

Παγώνουν οι μεταγραφές!

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να του Λεονάρντο Ζαρντίμ ωστόσο εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού δεν πρέπει να αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Στο γεύμα που ακολούθησε της παρουσίασης του, ο Πορτογάλος επανέλαβε την επιθυμία του να έχει ένα χρονικό διάστημα στο οποίο θα μελετήσει τόσο την ομάδα όσο και τους παίκτες της για να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη.

Μπορεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης να δείχνει πρόθυμος να ικανοποιήσει τις… μεταγραφικές επιθυμίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ ωστόσο εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού δεν πρέπει να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Στο γεύμα που ακολούθησε της παρουσίασης του ο Πορτογάλος επανέλαβε την επιθυμία του να έχει ένα χρονικό διάστημα στο οποίο θα μελετήσει τόσο την ομάδα όσο και τους παίκτες της για να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη. (Διαβάστε εδώ περισσότερα για τις συζητήσεις στο γεύμα...)

«Θέλω να μελετήσω καλά τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν. Να τους αναλύσω έναν-έναν και μετά να βγάλω ένα πλάνο για τις προσθαφαιρέσεις που χρειάζονται», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε αποδεκτό το… αίτημά του.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από αύριο θα αρχίσει να μελετά πιο αναλυτικά –με τους βοηθούς τους- τον Ολυμπιακό και τους ποδοσφαιριστές του με βίντεο από περσινούς αγώνες αλλά και συγκεντρώνοντας όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για τους παίκτες και την ομάδα. Ανάμεσά τους και όσα έχει –ήδη- φροντίσει να αφήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε σαν… δώρο στον νέο τεχνικό.

Φυσικά, κάποιες εικόνες από τον περσινό Ολυμπιακό τις έχει ήδη ο Ζαρντίμ. Πλέον θα παρακολουθήσει τους ερυθρόλευκους σε περισσότερα παιχνίδια σχηματίζοντας μια καλύτερη ιδέα για τα θετικά στοιχεία των Πειραιωτών αλλά και αυτά που –κατά την γνώμη του- θα πρέπει να βελτιωθούν.

Έτσι, τις επόμενες ημέρες ο Ζαρντίμ θα αναλύσει τα πάντα και μετά θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις εισηγήσεις του για τους παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν αλλά και τις θέσεις που πρέπει να υπάρξει ενίσχυση.

Δείτε εδώ την παρουσίαση του Ζαρντίμ το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x