Stoiximan Super League

Το νέο τεχνικό τιμ της ΑΕΚ

Με γνώριμα πρόσωπα -τόσο του Βαγγέλη Βλάχου, όσο και της ΑΕΚ- θα στελεχωθεί το νέο τεχνικό τιμ της «Ένωσης». Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Έλληνα προπονητή με τον Θωμά Μαύρο θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με τους Μανώλη Παπαδόπουλο, Νίκο Κοτσοβό και Γιώργο Πήδουλα, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στην τεχνική ηγεσία.

Με γνώριμα πρόσωπα -τόσο του Βαγγέλη Βλάχου, όσο και της ΑΕΚ- θα στελεχωθεί το νέο τεχνικό τιμ της «Ένωσης».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Έλληνα προπονητή με τον Θωμά Μαύρο θα ανακοινωθεί και η συνεργασία με τους Μανώλη Παπαδόπουλο, Νίκο Κοτσοβό και Γιώργο Πήδουλα, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στην τεχνική ηγεσία.

Ο πρώτος βρισκόταν ήδη στην ΑΕΚ, καθώς είναι ο προπονητής της ομάδας Παίδων και κατόπιν επιθυμίας του Θωμά Μαύρου θα βρεθεί δίπλα στον νέο προπονητή. Το ίδιο θα γίνει, δε, και με τους Κοτσοβό και Πήδουλα, τους οποίους ο Βλάχος είχε μαζί του και στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κοτσοβός, εξάλλου, αποτελεί εδώ και χρόνια στενό του συνεργάτη, ενώ ο Πήδουλας (που θα αναλάβει το πόστο γυμναστή) κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στην ΑΕΚ, καθώς είχε εργαστεί σε αυτήν στο παρελθόν ως γυμναστής αποκατάστασης. Οι αλλαγές, πάντως, δεν θα φτάσουν και στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων, όπου θα παραμείνει κανονικά ο Κώστας Καμπόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x