Stoiximan Super League

Θέλει να τους δει πρώτα ο Ζαρντίμ

Ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού θέλει να έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτού ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Αυτό ξεκαθαρίζουν από την Πειραϊκή ΠΑΕ οι υπεύθυνοι και δίνουν νέα παράταση στις μεταγραφικές εξελίξεις.

Ξεκάθαρη εικόνα για όλους τους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού θέλει να έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτού ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Αυτό ξεκαθαρίζουν από την Πειραϊκή ΠΑΕ οι υπεύθυνοι και δίνουν νέα παράταση στις μεταγραφικές εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του, με αρκετούς από αυτούς σε νεαρή ηλικία. Ο Ζαρντίμ έχει επισημάνει ότι στις προθέσεις του είναι να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές σε μικρή ηλικία που θα μπορέσουν όμως να προσφέρουν στην ομάδα από την αγωνιστική σεζόν που αρχίζει σε λίγους μήνες.

Ο Ζαρντίμ στις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας της ομάδας πρόκειται να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του. Θα λάβει μια πλήρη εικόνα για τις ικανότητές τους, τα ισχυρά και μη σημεία τους, ολοκληρώνοντας το προφίλ που έχει ετοιμάσει με τους συνεργάτες του για το ρόστερ.

Κατόπιν θα δώσει τις τελικές του εισηγήσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x