Stoiximan Super League

«Να επιστρέψουν τα κλεμμένα στην ΑΕΚ»!

Τη σκληρή στάση που σκοπεύει να κρατήσει η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη επιβεβαίωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος. Μιλώντας στην «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» τόνισε πως δεν θ’ απορρίψει ενδεχόμενη απόπειρα της πλευράς Ψωμιάδη να συζητήσουν. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως αυτή η κουβέντα δεν μπορεί να γίνει δημόσια και επανέλαβε την πάγια απαίτηση της ΑΕΚ «να της επιστραφούν τα κλεμμένα».

Τη σκληρή στάση που σκοπεύει να κρατήσει η ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη επιβεβαίωσε ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Μιλώντας στην «Έφεση στον ΣΚΑΪ», ο νομικός εκπρόσωπος της «Ένωσης» τόνισε πως δεν θ’ απορρίψει ενδεχόμενη απόπειρα της πλευράς Ψωμιάδη να συζητήσουν.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως αυτή η κουβέντα δεν μπορεί να γίνει δημόσια και επανέλαβε την πάγια απαίτηση της ΑΕΚ «να της επιστραφούν τα κλεμμένα».

«Η ΑΕΚ έχει τεκμηριώσει πλήρως τα στοιχεία εναντίον της οικογένειας Ψωμιάδη στην ελληνική Δικαιοσύνη», ανέφερε αρχικά ο Οικονομόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη.

Ερωτώμενος, λοιπόν, για το πώς θα αντιμετώπιζε τυχόν αίτημα της άλλης πλευράς να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν (ενδεχόμενο που δεν απέκλεισε προ ημερών σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο δικηγόρος του Σταύρου Ψωμιάδη, Άγγελος Πάρσαλης) ο νομικός εκπρόσωπος της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος:

«Αν ο δικηγόρος του κ. Ψωμιάδη επιθυμεί να μιλήσει μαζί μας, δεν θα του κλείσουμε το τηλέφωνο. Όμως αυτή η συζήτηση που επιθυμεί δεν μπορεί να γίνει δημόσια. Ας επιστρέψουν τα κλεμμένα χρήματα που υπερβαίνουν τα 80 εκατ. ευρώ και εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να κυνηγάμε ανθρώπους, ούτε να τους βλέπουμε στη φυλακή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x