Stoiximan Super League

Λεονάρντο… απ’ την ανάποδη!

Αλλαγή… φοράς στην πρότασή της για τον Λεονάρντο αντιπρότεινε στη Νταεγκού η ΑΕΚ. Οι Κορεάτες επανήλθαν με νέα (αλλά ανεπαίσθητα αλλαγμένη) προσφορά για τον Βραζιλιάνο, προτείνοντας 200.000 ευρώ μπροστά και 600.000 ευρώ τον Γενάρη. Παρά την τεράστια ανάγκη για ρευστό όμως, η «Ένωση» την απέρριψε και ζήτησε τώρα το κύριο μέρος του ποσού κι έπειτα το… συμπλήρωμα.

Αλλαγή… φοράς στην πρότασή της για τον Λεονάρντο αντιπρότεινε στη Νταεγκού η ΑΕΚ.

Οι Κορεάτες επανήλθαν με νέα (αλλά ανεπαίσθητα αλλαγμένη) προσφορά για τον Βραζιλιάνο, προτείνοντας 200.000 ευρώ μπροστά και 600.000 ευρώ τον Γενάρη.

Παρά την τεράστια ανάγκη για ρευστό όμως, η «Ένωση» την απέρριψε και ζήτησε τώρα το κύριο μέρος του ποσού κι έπειτα το… συμπλήρωμα.

Ουσιαστικά η Νταεγκού δεν διαφοροποιήθηκε από την πρώτη της πρόταση για τον Λεονάρντο, που προέβλεπε δανεισμό του με 150.000 ευρώ και αγορά του με 600.000 τον χειμώνα. Μοιραία λοιπόν άκουσε την ΑΕΚ -πρώτα να την αρνείται κι έπειτα να αντιπροτείνει την καταβολή των 600.000 ευρώ τώρα και τον υπολοίπων το Γενάρη.

Έτσι, η «Ένωση» θα περιμένει πλέον να δει αν οι Κορεάτες θα επανέλθουν στην υπόθεση, την ίδια ώρα που «ζεστά» σε αυτή παραμένει και η Αλ Κορ του Λάσλο Μπόλονι που επίσης ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x