Stoiximan Super League

Θεοδωρίδης: «Να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ό»

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας και Πάουλο Μασάδο καλωσόρισε στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, την Πέμπτη, κατά την επίσημη παρουσίασή τους ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο Β’ αντιπρόεδρος του συλλόγου του Πειραιά ευχήθηκε και στους δύο να έχουν μία καλή χρονιά και να πανηγυρίσουν στο τέλος της την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ομάδας, αλλά και το Κύπελλο.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, Πάμπλο Κοντρέρας και Πάουλο Μασάδο καλωσόρισε στην «ερυθρόλευκη» οικογένεια, την Πέμπτη, κατά την επίσημη παρουσίασή τους ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Β’ αντιπρόεδρος του συλλόγου του Πειραιά ευχήθηκε και στους δύο να έχουν μία καλή χρονιά και να πανηγυρίσουν στο τέλος της την κατάκτηση του 40ού πρωταθλήματος της ομάδας, αλλά και το Κύπελλο.


«Καλωσορίζω τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Να είναι καλορίζικοι και υγιείς. Ήρθαν στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Τους γνωρίζω και τους δύο από παλιά. Είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό», είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξέρουν ότι τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρο τους ενδιαφέρει αρχικά η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού. Και κατά δεύτερον να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλω να συνδέσουν το όνομά τους με το 40ο πρωτάθλημα της ομάδας, καθώς είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα το κατακτήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x