Stoiximan Super League

Μπελάς με Φούντα

Ημέρα χωρίς πρόβλημα… δεν πιάνεται στην ΑΕΚ! Η «Ένωση» δρομολόγησε όλες τις διαδικασίες που χρειαζόταν -καταρχάς για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κι έπειτα για να ‘χει και τον κόσμο δίπλα της με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η προετοιμασία της για την πρεμιέρα συνεχίζεται μετ’ εμποδίων. Κι αυτό διότι ο Ταξιάρχης Φούντας υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.

Ημέρα χωρίς πρόβλημα… δεν πιάνεται στην ΑΕΚ!

Η «Ένωση» δρομολόγησε όλες τις διαδικασίες που χρειαζόταν -καταρχάς για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα κι έπειτα για να ‘χει και τον κόσμο δίπλα της με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η προετοιμασία της για την πρεμιέρα συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.

Κι αυτό διότι ο Ταξιάρχης Φούντας υπέστη κάκωση στην ποδοκνημική και αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση.

Έτσι, η συμμετοχή του νεαρού (που αποτελεί έναν από τους ελάχιστους «ψημένους» νεαρούς της ΑΕΚ) στο σαββατιάτικο παιχνίδι θεωρείται τουλάχιστον αμφίβολη.

Κι όλα αυτά την ώρα που δεδομένη είναι η απουσία και του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος συνέχισε και την Πέμπτη τις ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (πλην τον Γιάννη Κοντοέ που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης υπό τις οδηγίες του Νίκου Πανταζή) γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Παρασκευής (19:15) μετά το τέλος της οποίας ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει και την αποστολή για την πρεμιέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x