Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Κατίδης!

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη πραγματικά σημαντική μεταγραφή της για φέτος μοιάζει η ΑΕΚ. Οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ίδιας, του Άλκη Φωτίου και του Γιώργου Κατίδη φαίνεται πως πλησιάζουν οριστικά σε συμφωνία και ο αρχηγός της Εθνικής Νέων πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Πιο κοντά από ποτέ στην πρώτη πραγματικά σημαντική μεταγραφή της για φέτος μοιάζει η ΑΕΚ.

Οι αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις μεταξύ της ίδιας, του Άλκη Φωτίου και του Γιώργου Κατίδη φαίνεται πως πλησιάζουν οριστικά σε συμφωνία και ο αρχηγός της Εθνικής Νέων πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης».

Μετά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον μάνατζερ Άλκη Φωτίου για το ποσοστό επί των δικαιωμάτων του παίκτη που θα κρατήσει κάθε πλευρά (κατ’ άλλους θα είναι 50-50 και κατ’ άλλους 60-40 υπέρ του Φωτίου) η μεταγραφή φάνηκε να «κολλάει» στην απαίτηση του μάνατζερ να μπει ρήτρα σε περίπτωση που έσπαγε πρόωρα το συμβόλαιο του παίκτη με την «Ένωση».

Η παρέμβαση ωστόσο της ΑΕΚ (η οποία σκέφτηκε ακόμα και να καλύψει εκείνη τη ρήτρα των 100.000 ευρώ και να αποκτήσει μόνη της τον παίκτη) αποδείχθηκε καταλυτική και με δεδομένο πως η ίδια έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Κατίδη, η μετακίνηση του νεαρού χαφ στην «Ένωση» είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γίνει πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x