Stoiximan Super League

«Νίκησε δίκαια ο Παναθηναϊκός»

Σε αντίθεση με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Γιώργο Παράσχο, ο οποίος χαρακτήρισε άδικη την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (1-0), ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος τόνισε ότι το «τριφύλλι» πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα τους στη Σούπερ Λίγκα. Μάλιστα, ο 32χρονος αμυντικός στάθηκε στην αδράνεια του συλλόγου του, στη φάση του γκολ για τον Παναθηναϊκό, ενώ πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα ο Λεβαδειακός, αν του έκανε το… χατίρι η μπάλα.

Σε αντίθεση με τον προπονητή του Λεβαδειακού, Γιώργο Παράσχο, ο οποίος χαρακτήρισε άδικη την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (1-0), ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος τόνισε ότι το «τριφύλλι» πήρε δίκαια τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα τους στη Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, ο 32χρονος αμυντικός στάθηκε στην αδράνεια του συλλόγου του, στη φάση του γκολ για τον Παναθηναϊκό, ενώ πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο τέρμα ο Λεβαδειακός, αν του έκανε το… χατίρι η μπάλα.

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στην επανάληψη. Δεν μας έκανε τη χάρη η μπάλα. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε σε μία αδράνεια για εμάς. Ήταν δίκαιη η νίκη του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x