Stoiximan Super League

Αναστασάκος: «Μία πολύ σημαντική νίκη»

Άπαντες στον Πλατανιά είναι χαρούμενοι με την πρώτη νίκη της ομάδας στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία. Ωστόσο, ο Ηλίας Αναστασάκος είναι διπλά ευτυχισμένος, καθώς είναι αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα. Ο επιθετικός του συλλόγου των Χανίων στάθηκε στην σπουδαιότητα των τριών αυτών βαθμών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Άπαντες στον Πλατανιά είναι χαρούμενοι με την πρώτη νίκη της ομάδας στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, ο Ηλίας Αναστασάκος είναι διπλά ευτυχισμένος, καθώς είναι αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο επιθετικός του συλλόγου των Χανίων στάθηκε στην σπουδαιότητα των τριών αυτών βαθμών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, αν και δεν αγωνιστήκαμε στη φυσική μας έδρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε από τα Χανιά στο Ηράκλειο για να μας συμπαρασταθεί», είπε αρχικά ο Αναστασάκος.

Αναφορικά με το γκολ που σημείωσε και ήταν το πρώτο του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο βέβαια είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά γιατί ήμασταν αγχωμένοι, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές, πετύχαμε τα δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Ενώ όσον αφορά την επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τόνισε:

«Θα μας βοηθήσει η διακοπή για να προετοιμαστουμε καλύτερα για το ματς με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα και το είδαμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όμως αν παίξουμε όπως ξέρουμε νομίζω ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x