Stoiximan Super League

Έρχεται ο Χάρις

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Κιθ Χάρις να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς όμως να καταλήγουν σε υπερβολές για την έκβαση της υπόθεσης. Ο Βρετανός πρόεδρος της Seymour Pierce και ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζουν με πυρετώδη ρυθμό τον έλεγχο των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους και υπάρχει η αίσθηση ότι το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Κιθ Χάρις να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς όμως να καταλήγουν σε υπερβολές για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βρετανός πρόεδρος της Seymour Pierce και ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζουν με πυρετώδη ρυθμό τον έλεγχο των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους και υπάρχει η αίσθηση ότι το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Χάρις σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα και, όπως γράφει η SportDay, βρίσκεται σε συνεννόηση με συνεργάτες του, προκειμένου να δει αν υπάρχει δυνατότητα την εβδομάδα που έρχεται να γίνει αυτό το ταξίδι. Πρόθεσή του είναι να έχει τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της Ένωσης, να επισκεφθεί τα Σπάτα και εφόσον καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει από το γήπεδο και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.

Φαίνεται ότι τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ΑΕΚ, με την πλευρά των ενδιαφερόμενων επενδυτών να έχει επίσης ήδη συστήσει την εταιρεία που θα μπει στην ΑΜΚ και θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Παράλληλα, μέσω της εταιρείας του, ο Χάρις βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων «συμπαικτών». Ηδη έχει μιλήσει και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις επιχειρηματιών (κυρίως ξένων, αλλά και Ελλήνων) και κάποιοι εξ αυτών βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x