Stoiximan Super League

Ακέφαλη προπόνηση

Χωρίς τον Βαγγέλη Βλάχο, αλλά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την ήττα () από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Μοναδικό πρόβλημα για την Ένωση ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο μετατάρσιο από το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σήμερα ο 24χρονος επιθετικός προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο.

Χωρίς τον Βαγγέλη Βλάχο, αλλά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Πήδουλα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, μία ημέρα μετά την ήττα (1-0) από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Μοναδικό πρόβλημα για την Ένωση ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο μετατάρσιο από το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Σήμερα ο 24χρονος επιθετικός προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο και υπάρχουν ελπίδες ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος για το επόμενο ματς του «Δικεφάλου».

Αντίθετα εν όψει του παιχνιδιού με την Κέρκυρα επιστρέφουν ο Παναγιώτης Λαγός και ο Βαλεντίνος Βλάχος που γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Λόγο της χθεσινής του αποβολής ο Ταξιάρχης Φούντας δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους «Φαίακες».

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ αύριο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x